- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
Merhaba arkadaşlar, Hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu 5 haftalıkmış buna hazırlıklı değildim. 10 yıldır Günde 2 paket sigara içen bir insanım artı 3 yıldır antidepresan kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilacı kestim sigarayı azalttım. Fakat vücudum anormal tepkiler veriyor; baş dönmesi, titreme, terleme, huzursuz bacak sendromu gibi... Biliyorum sigara çok zararlı ve kesinlikle içilmemesi gerekiyor. Yargılayacak insanlar lütfen postuma yorum yapmasın her şeyin farkındayım. Konuyu açma sebebim yardım almak? Doktorum hiç bir şekilde bir yönlendirme yapmadı ikisini de kesip atacaksın dedi ama vücudum bunu kaldırmıyor daha kötü olur diye korkuyorum. 3 gündür 10 taneye düşürebildim fakat aynı yoksunluk etkileri devam ediyor. Siz nasıl bıraktınız ya da içenler bişey oldu mu merak ediyorum. Hem nikotin, hem serotonin eksikliğinden strese giriyorum, tansiyonum yerlere düşüyor, günde sadece 3 saat uyuyabiliyorum. Sigara içince de bebeğime zarar verdiğim için saatlerce ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemedim. 3 gündür bebeğimin heyecanını bile yaşayamadım mafoldum lütfen yardımcı olun