• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Şüphesi

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Kızlar merhaba, idrar testinde en geç ne zaman belli olur hamile olunduğu? Siz idrarla ne zaman öğrendiniz? Ve geç döllenme nedir? Örneğin bir kadın ayın 12sinde yumurtluyorsa, ve o gün birliktelik yaşanmışsa ama yumurtası daha geç çatlamışsa ve o gün birliktelik olmamışsa yine de hamile kalinabilir mi? Ben internetten okudum ama tam anlamadım nedir bu geç döllenme? Şimdiden teşekkürler

adet düzeniniz nasıl?en son ne zaman adet oldunuz? bata ne kadar var? belirsiz sorular sormuşsunuz

Aslında ben genel olarak sormuştum, fakat cevaplayayım evlendikten sonra adet düzenim çok değişti aralığım 30-35 gün arasında gidip geliyor.. En son 23 gün aralıkla olmuştum 4 agustosta.. Düzenimin değişmesinde herhalde hamileliği fazla istememin psikolojisi var..

test yaparsanız anlaşılır yüksek ihtimal şu an. geç döllenmeyi bilemezsiniz ki. ateş ölçme yöntemi diye bişi var. tam yumurtlama tarihinizi öğrenmek isterseniz onu deneyin bence.

30 ağustosta test yaptım ama negatif çıktı, düzenim de belirtisiz olunca ne zaman test yapsam bilemiyorum.. Cevaplarınız için teşekkürler

birde bildiğim kadarıyla yazayım. yumurta 1 gün yaşayabiliyor, sperm 4 gün. tam yumurtlama gününde birliktelilik olmasa bile hamile kalma olasılığı var yani. günü kaçırmamak adına 2 günde bir ilişkiyi öneriyorlardı benim araştırdığım zamanlarda. 4 yıl öncesi için diyorum :KK48:

Evet hala bu kuram geçerli sanırım :) tekrardan teşekkür ederim ilginiz için: ) Allah isteyenlere hayirli kusursuz evlatlar versin :) :hamile:

Kızlar merhaba, idrar testinde en geç ne zaman belli olur hamile olunduğu? Siz idrarla ne zaman öğrendiniz? Ve geç döllenme nedir? Örneğin bir kadın ayın 12sinde yumurtluyorsa, ve o gün birliktelik yaşanmışsa ama yumurtası daha geç çatlamışsa ve o gün birliktelik olmamışsa yine de hamile kalinabilir mi? Ben internetten okudum ama tam anlamadım nedir bu geç döllenme? Şimdiden teşekkürler

Canim ben beklenen adetin 2. Gununde yaptim erken testte silik cikti... Yaklasik 28 gunde adet oluyorum.
Sizde kac gun adet goruyorsaniz tam ortasinda testi yapin...

Back