Kizlar en son 2 ocakta regl olmuştum geçen cumartesi test yaptım ve çizginin birisi silik çıktı baş ağrısı ve baş dönmesi var arada bir sol kasık ağrısı ve belimin alt tarafında ağrı oluyor aşırı gaz ve şişlik var
Kizlar en son 2 ocakta regl olmuştum geçen cumartesi test yaptım ve çizginin birisi silik çıktı baş ağrısı ve baş dönmesi var arada bir sol kasık ağrısı ve belimin alt tarafında ağrı oluyor aşırı gaz ve şişlik var Eki Görüntüle 3541213
Bu marka yalancı poztif verebiliyor benim başıma geldi bikez ama seninki kadar net değildi başka test alma şansin varsa bide öyle dene ondada çıkarsa kan verirsin en net olanı o
Kizlar en son 2 ocakta regl olmuştum geçen cumartesi test yaptım ve çizginin birisi silik çıktı baş ağrısı ve baş dönmesi var arada bir sol kasık ağrısı ve belimin alt tarafında ağrı oluyor aşırı gaz ve şişlik va
Kizlar en son 2 ocakta regl olmuştum geçen cumartesi test yaptım ve çizginin birisi silik çıktı baş ağrısı ve baş dönmesi var arada bir sol kasık ağrısı ve belimin alt tarafında ağrı oluyor aşırı gaz ve şişlik var Eki Görüntüle 3541213
siz en iyisi bir kan tahlili verin en net onda çıkıyor bende emin olmamıştım bu testlerden ve kan tahlili yaptırmıştım. Hem aklınızda karışmaz rahat olursunuz
2 ocakta regl olduysanız ve geçen cumartesi test yaptıysanız bilemedim o süreçte gebelik oluşupta testte çıkması zor gibi, artımedde yalancı pozitifliğiyle meşhur. Bence başka bir test yapın
2 ocakta regl olduysanız ve geçen cumartesi test yaptıysanız bilemedim o süreçte gebelik oluşupta testte çıkması zor gibi, artımedde yalancı pozitifliğiyle meşhur. Bence başka bir test yapın