Gebeliğe Hazırlık Hamilelik şüphesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nyks_42

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.235
1.425
63
Adetim dört gün geçmişti bu sabah ağrıyla uyandım ve bu ay da olmadı ddim sonra iki üç damla kan geldi ve bu saat oldu başka da bi kanama olmadı. Yerleşme kanaması diye bir şey okudum burada. Böyle yaşayan var mı aranızda. Şimdiden tşk ederm yorumlarınız için

Sey icin dedim 4 gun gecmis ondan ya da en azindan idrar testi yapabilirdin? Yerlesme de olabilir sokecek de olabilir. Su an ne durumda?

Sey icin dedim 4 gun gecmis ondan ya da en azindan idrar testi yapabilirdin? Yerlesme de olabilir sokecek de olabilir. Su an ne durumda?
Şu an herhangi bir durum yok bekliyorum ilk defa böyle bişi oldu genelde yoğun olır adetim ilk günler

Yerlesmeyi herkes yasamiyormus yalniz, benim hamileliklerimde olmadi.
Sen istiyorsun degil mi?

En iyisi idrar testi al canım yerleşme olabilir ben yaşamadım ama her gebelikte olmazmış. 4 gün gecikmesi yerleşmeyi düşündürüyor. Haberdar et minik yola çıkmıştır inşallah

En iyisi idrar testi al canım yerleşme olabilir ben yaşamadım ama her gebelikte olmazmış. 4 gün gecikmesi yerleşmeyi düşündürüyor. Haberdar et minik yola çıkmıştır inşallah
Allh razı olsun inş yoldadır da bn de size müjdeli hber veririm

Ben gebeliklerimde genelde yaşıyorum bunu çok az gelmişti benimde hep pembemsi geliyor bir kaç gün bekleyip gelmezse test yapabilirsin bence ben leke geldikten 2 gün sonra idrar testi yapmıştım silikti ondanda 2 gün sonra gittiğimde 262 çıkmıştı değerim

Bnm ilk gebeliğim o yüzden fazla bikgin yokinş dediğiniz gibi olur bn de de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…