Daha bugün yaşadım bu durumu heralde yaptırcamya da kan vermiyorsunuz?
Şu an herhangi bir durum yok bekliyorum ilk defa böyle bişi oldu genelde yoğun olır adetim ilk günlerSey icin dedim 4 gun gecmis ondan ya da en azindan idrar testi yapabilirdin? Yerlesme de olabilir sokecek de olabilir. Su an ne durumda?
Evet istiyorum allah nasip ederseYerlesmeyi herkes yasamiyormus yalniz, benim hamileliklerimde olmadi.
Sen istiyorsun degil mi?
Allh razı olsun inş yoldadır da bn de size müjdeli hber veririmEn iyisi idrar testi al canım yerleşme olabilir ben yaşamadım ama her gebelikte olmazmış. 4 gün gecikmesi yerleşmeyi düşündürüyor. Haberdar et minik yola çıkmıştır inşallah
Bnm ilk gebeliğim o yüzden fazla bikgin yokinş dediğiniz gibi olur bn de deBen gebeliklerimde genelde yaşıyorum bunu çok az gelmişti benimde hep pembemsi geliyor bir kaç gün bekleyip gelmezse test yapabilirsin bence ben leke geldikten 2 gün sonra idrar testi yapmıştım silikti ondanda 2 gün sonra gittiğimde 262 çıkmıştı değerim
İnş Rabbim gönlüne göre versin cnmBnm ilk gebeliğim o yüzden fazla bikgin yokinş dediğiniz gibi olur bn de de
Insallah vardir Rabbim gonlune gore versin.Evet istiyorum allah nasip ederse
İnşallah ne zaman yapacaksın testAllh razı olsun inş yoldadır da bn de size müjdeli hber veririm
Bugün bir hareketlilik olmazsa gece ,yaparım yrn inş .İnşallah ne zaman yapacaksın test
Cnm sen de nasıl olmştı peki ? Hasta olacak gibi ağrı yaşadın mı ?İnşallah ne zaman yapacaksın test
allah razı olsun çok şükür rabbimeÇok sevindim canım Hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?