• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik şüphesi

Sermincan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
19
6
6
33
iyi günler bayanlar adetime 6-7 gün vardı birlikte olduk şuan adet olmadım ama kaşığıma ara ara ağrı giriyor ani oturup kalktığım batma oluyo deli gibi uykum geliyor daha yeni başladı sizce hamile olma ihtimalim var mıdır

iyi günler bayanlar adetime 6-7 gün vardı birlikte olduk şuan adet olmadım ama kaşığıma ara ara ağrı giriyor ani oturup kalktığım batma oluyo deli gibi uykum geliyor daha yeni başladı sizce hamile olma ihtimalim var mıdır
Bu sekilde anlayamazsin malesef, bir test al veya supheliyse direkt kan testi yaptir. Benim kasik batmalarim 3. Haftada basladi bu kadar erken belirti olacagini sanmiyorum. Ama gebelik bu, herkesin ki ayri hikaye, kisiden kisiye degisir canim.

Bu sekilde anlayamazsin malesef, bir test al veya supheliyse direkt kan testi yaptir. Benim kasik batmalarim 3. Haftada basladi bu kadar erken belirti olacagini sanmiyorum. Ama gebelik bu, herkesin ki ayri hikaye, kisiden kisiye degisir canim.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama işte insan meraklanıyor

adetine bir hafta kala yumurta çatlaması zor ihtimal ama her kadında değişir eğer döllenme olduysa bile bahsettiğin belirtiler olmaz canım

ama hamile kaldıysan testte de henüz çıkmayabilir

Adetin gectiyse hamile olabilirsin. Gec dollenme olduysa hemen çıkmayabilir testte

adetine bir hafta kala yumurta çatlaması zor ihtimal ama her kadında değişir eğer döllenme olduysa bile bahsettiğin belirtiler olmaz canım

ama hamile kaldıysan testte de henüz çıkmayabilir
Test yapmama gerek kalmadı adet oldum çk şiddetli ağrılı bu konuyu açtıktan sonra yaşadım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back