• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik suphesi var ama antibiyotik kullandim

falaz_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
89
13
3
32
Merhaba diş ağrısından dolayı 5 gün agri kesici ve antibiyotik kullandım
Yeni gebelik durumu oluşabilecegi söylendi
Bu ilaçlar yan etki yapar mi
Zarar verebilir mi

Bunu bizim bilmemiz güç. Doktorunuza danışmadınız mı? Gebeliğinizi nasıl öğrendiniz?

Hamilelikte antibiyotik çok zararlı hele ki ilk haftalarda ben 8.haftamdayım doktorum bana idrar yollarım için verdi ona bile baya düşündü bol su iç doğal geçirmeye çalış çok zorda kalırsan kullan dedi. Hamilelik varsa hemen bir doktora başvurun

İlaçların grupları var internetten bakın . ilaç b grubundaysa bir şey olmaz diye biliyorum. Ben şu anda antibiyotik kullanıyorum hem kbb doktorum hem de kadın doğum doktorum hiç bir şey olmaz dedi. İlaç da b grubu. Bilinenin aksina a-ferin tarzı ilaçlar antibiyotiklerden daha zararlı hamileyken ağrı kesici için bir şey diyemem ama içinizi ferah tutun doktorunuza danışın.

İlaçların grupları var internetten bakın . ilaç b grubundaysa bir şey olmaz diye biliyorum. Ben şu anda antibiyotik kullanıyorum hem kbb doktorum hem de kadın doğum doktorum hiç bir şey olmaz dedi. İlaç da b grubu. Bilinenin aksina a-ferin tarzı ilaçlar antibiyotiklerden daha zararlı hamileyken ağrı kesici için bir şey diyemem ama içinizi ferah tutun doktorunuza danışın.
Kacinci haftadasiniz aceba? Bana da antibiyotik yazdi doktor.bu haftadan baslamam lazim dedi 10.haftam benim

Merhaba diş ağrısından dolayı 5 gün agri kesici ve antibiyotik kullandım
Yeni gebelik durumu oluşabilecegi söylendi
Bu ilaçlar yan etki yapar mi
Zarar verebilir mi
1 kutu antibiyotiğin tamamını ve yanında soğuk algınlığı ilacı bir kutu , boğaz spreyi, ağrı kesici ateş düşürücü ee bir de iğne yedim.
4 haftalık hamileymişim.
Şükürler olsun 4. Ayımızdayız iyiyiz
Folik ast, doğal meyve suları sıktım içtim, her gün fıstık,badem ,pekmez,bol bol su ve yeşillik yedim.
Bunların katkısı ve tabi Allahım taktiri olduğunu düşünüyorum .
İnş sende hamişsen bebeğinde çok çok iyidir 🌷

Back