hamilelik suphem yok ama yardim edin

Lazz53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.342
474
123
Eşimle 6 gün önce iliskiye girdik ayin 26 sinda adet olmam gerekiyordu ama olamadım hamilelik suphem yok ama olamıyorum yumurtaliklarim agriyor ama olamıyorum ne yapabilirim?

Doktora gidin düzensiz adet varsa o yumurtalığın agrıdıgı gün büyük ihtimalle yumurtlama olmuştur.Geç yumurtlama olmuş yani.

Sonuç olarak ilişkiye giriyorsun bi şüphe olmalı. Ne olur ne olmaz bi test al negatifi görünce adet olabilirsin bazen beyinimiz bizimle oyunlar oynar

Yumurtlaman geç olmuştur ,eğer korunduysanız ve hamile olmadığına eminsen adaçayı iç günde iki fincan.

bende de öyle oldu sinir stres soğuk havalar bunlar etkili :) tam 5 gün geciktim mevsim geçişlerinde normal bu :) eğer ki 10 gün filan araya fark girerse doktora gidin .öyle 3 gün geçti olmadım şeylerine bizim buradaki kızyor mesela :KK43:

Edit : ben bekarım yani hamilelik ihtimalin olmadığı için böyle yazdım :)

Stresten midem bulandı titreme oldu bana bi dus aldim geçti sonra çok stres ediyorum evet çok kafama takiyorum.

Altı üstü regl olamamişsin titreyecek kadar gerilmene ne gerek var?Eğer evliysen (ki bu kadar Stres evli olmadığın için hamile kalmış olmaktan korktuğunu düşündüğü bana)içinde hazır olmasaniz bile bir anda size ceee diyecek bir bebek haberi dahil her an hayatiniza.Hamilelik testi de yapsan fena olmaz.Yumurtalik ağrıları,titreme gibi şeyler yaşanıyor ilk haftalarda ;) regl değil de bebis habercisi olabilir bunlar :)

Hamile olup olmadığnı nerden bilebiliriz.
Adet gecikmesinin bin farklı sebebi olabilir.
Doktora git bi zahmet.

Regl gecikmesi gebelik, kist veya mevsim geçişlerine bağlı olabiliyor, sebebini öğrenmeniz ve bir hastalıktan dolayı gecikme yaşıyorsanız tedavi olmak için jinekoloğa girmeniz gerekiyor, lütfen ihmal etmeyin.

Back