Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5ten buyukse pozıtıf zaten. bazı hastaneler bunu 10 der. sende her halukarda pozıtıf. 4 haftalık hamılelık degerı.Ay ciddi misin çok sevindim ya gerçekten mi
Hayırlı olsun hamilesin canım sağlıkla doğup büyüsün inşallahKızlar kan testin yaptım anlamını bilen var mı hamile değil mıyım
Teşekkür ederim canım çok sağolun doktorla görüştum hamileymisim Rabbim çocuk isteyen ailelere de nasıp etsin Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun hamilesin canım sağlıkla doğup büyüsün inşallah![]()
![]()
Amiiinn bana da dua eder misin hiç tanışmıyoruz belki duan kabul olurTeşekkür ederim canım çok sağolun doktorla görüştum hamileymisim Rabbim çocuk isteyen ailelere de nasıp etsin Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hamilesin canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederKızlar kan testin yaptım anlamını bilen var mı hamile değil mıyım
Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Rabb'im sanada kısmet eder inşallahAminnn
Amiiinn bana da dua eder misin hiç tanışmıyoruz belki duan kabul olur![]()