Hamilelik Sonrası Kemik Yapısı

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
Doğum yapmış arkdaşlar lütfen bana yardım edin. Herkes doğum sonrası artık eski kilolarına dönse bile eski pantolonlarını giyemdiklerini söylüyorlar. Eskiden 36 bedendim, bu kilodaysım şimdide aynı kilodayım ama 40 bedenim diyenler oluyor.kafamçokkarıştı
Bugün hatta benim bilek ve parmaklarım çok ince, bir doğum yapta görelim, benimde öyleydi kalınlaştı dedi bir arkadaş.:1shok:
Gerçekten bu derece kemikleride kalınlaşma oluyor mu? Aranızda doğumdan sonrada aynı pantolununu kilolarını verince giyebilenler var mı? Bu durum herkesde böyle mi çok merak ediyorum?
Ve açıkçası çokta kalın kemikli olmak istemiyorum, kemik yapımdan çok memnunum.:dance:

Canım vallahi benim görümcemin henüz 10 haftalık bebeği var. Ve geçen gün eski kot pantolonunu giydi kendisi:) Görümce sadece 12 kilo almıştı hamileliği boyunca, şu an azıcık bir göbeği kaldı ve de kıyafetlerini rahatlıkla giyebiliyor.
Herkes de öyle bir kalınlaşma olduğunu sanmıyorum ben.

canım bende 36 bedendım 14 gun oldu dogum yapalı ve daha eskı pantolanlarımı gıymedım esofman gıyıyorum acıkcası gıymeye cesaretım yok :) dumduz olan karnım artık yok gobeemm var ( ve dogum cızgım de kaybolmadı :1no2:

Bende böyle olmak istiyorum:Saruboceq:

Bunu da ilk defa duydum kemik niye kalınlaşsın anlamadım valla.Doğum yapan arkadaşlarımın nerdeyse hepsei eski kilolarına döndü hatta eski kilosunun altına düşen oldu ama kemikleri falan kalınlaşmadı.Sana bunu söyleyenler eski kilolarına dönemeyip kendince bahane uyduran insanlar bence :)))))

ben de 36 bedendim 16-17 kilo aldim simdiye kadar ve doguma 3 hafta kdr zaman kaldi, eger oyle ise butun dolabi degistirmem gerekir akannehir kaydirigubbakcemile3 bence degiskendir bu dogumda acılan kemikler eskisi gibi daralmayabilir belki bilmiyorum ama benim cevremde dogum yapanların cogu eski kiyafetlerini giyebiliyorlar hatta emzirirken hamilelk öncesinden daha da zayiflayanlar var.

ben doğumdan sonra eski pantolonlarıma sığıyordum.tabi kiloları verdikten sonra.şimdi yine hamileyim.. eğer öyle olsa her doğumdan sonra kalınlaştıkça kalınlaşırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…