• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik sonrası kahve akıntı yaşayanlar

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
9martta transferım oldu ıkı adet embrıyo transferım oldu .cumartesı betahcg 712 salı 1642 cıktı cok sukur🙏Fakat bugun sankı adet olcakmısım gıbı agrım oldu, ve cok acık renk kahve akıntım oldu .tuvalete gıttıgımde yumurtaakı kıvamında akıntı ve yıne kahvemsı akıntım var..cok kkorkuyorum 😩doktorum ılaclarını al suan yapılcak bısey yok normal dedı ..ama ıcım hıc rahat degıl boyle olan varmı ? 😞

Canım adet renginde olmadığı sürece normal yerleşiyor çünkü içini ferah tut 🤗

9martta transferım oldu ıkı adet embrıyo transferım oldu .cumartesı betahcg 712 salı 1642 cıktı cok sukur🙏Fakat bugun sankı adet olcakmısım gıbı agrım oldu, ve cok acık renk kahve akıntım oldu .tuvalete gıttıgımde yumurtaakı kıvamında akıntı ve yıne kahvemsı akıntım var..cok kkorkuyorum 😩doktorum ılaclarını al suan yapılcak bısey yok normal dedı ..ama ıcım hıc rahat degıl boyle olan varmı ? 😞
Bende 7 haftalık ken oldu bi kaç hafta sonra yine oldu yani bi kaç kere kahve akıntı oldu hatta ilk sildiğimde kırmızıken kahveye döndü hep şuan 13+5 çok şükür bişey yok progestan hap kullanıyorum ama fitil olarak çünkü sağlık ocağında karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dr oda yapabilir dedi bende fitil olarak alıyorum korkmayın dr birşey yok diyosa öyledir inşallah

Bende progestanı fıtıl olarak kullanıyorum. Inslh yerleşmeden dir🙏Cunku bı yıl once düşük yaptım 6haftalık ozman kan gelmişti korkuyorum o yuzden çok:(

Back