• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik sonrası göğüs küçültme..

demircik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
646
2
96
44
İzmir
kızlar bn doğum yapalı 11 ay olucak nerdeyse bebeğim altıncı ayında emmeyi bıraktı göğüs küçültme ameliyatı olayım diyorum ama doğumdan sonra bu ameliyatı olan varsa paylaşabilirmi nasıl geçiyor birde izmirde yeşilyurt devlet hastanesinde plastik cerrahi bölümü var oraya yaptıran varmı bu ameliyatı bildiğim kadarıyla orda ssk varsa ücretsiz yapılıo ama nasıl acaba doktorlar fln tecrübesi olan varsa yazabilirmi tşkkrler:))

kimseden cevap yok bende olan varsa çok merak ediyorum bu konuyu

benim bildigim emzirmeyi biraktiktan sonra en az 6 ayin gecmis olmasi birde ssk bu ameliyati karsilamiyor ama goguslerin cok asiri buyukse heyete girip rapor cikartiyorsun o zaman sanirim belli bi ismini ssk oduyor

devlet hastanesinde kesinlikle olma mümkünse ist.da özel bir hastanede ol.ben yarın oytun idile olucam 4500 e mal olacak

Devlet hastahanesindekiler doktor değil mi? Bence devlet falan farketmez. Ben de devlette olacağım ileride

İzmitte sanırım devlet hastanesinde bin küsür liraya olmuş bir tanıdık, şimdilik memnunmuş ama...

kim o kim kim kim :)
ben izmitte oturuyorum devlet hastahanesnde burun estetiği oldum memnunumda.
ama merak ettim sayılı doktor var burda iyi cerrahlardan..
hangi doktora olmş acaba ?

Hamilelik sonrası benim Asimetrik bozukluk ve kistler oluştu bu yuzden küçültme ameliyat-ı olacagım önce izmit Umuttepe ye gittim ama guvenemedim devlet OLMASINA ramen cok para istediler özellerı araştırdım bu hafta Zübeyir örter bey ameliyat-ı gerçekleştirecek ve liposuction yapacak ücretsız muayenesine gittim fiyatlar Uçuk degil insallah güzel geçer bütün uygulamalar

Back
X