How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hamilelik şikayetleri

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
arkadaşlar her gün istifra ediyorum hiç birşeyy yiyemiyorum bebeğimde beslenemez diye korkuyorum birşey olur mu sizce hergün çok halsizim yerimden kalkamıyorum rutin islerimi yapamıyorum herşey kokuyor sanki sizdede var mı aynı şikayetler ne zaman geçer bunlar

arkadaşlar her gün istifra ediyorum hiç birşeyy yiyemiyorum bebeğimde beslenemez diye korkuyorum birşey olur mu sizce hergün çok halsizim yerimden kalkamıyorum rutin islerimi yapamıyorum herşey kokuyor sanki sizdede var mı aynı şikayetler ne zaman geçer bunlar

kaç haftalıksın canım genede 12 hafta bu sikayetler kaybolur vücut gebeliğe uyum sağlayabildiği için. doktoruna görün belki vitamin falan verir yada bulantının geçmesini bekle der yada bulantı hapı.

kaç haftalıksın canım genede 12 hafta bu sikayetler kaybolur vücut gebeliğe uyum sağlayabildiği için. doktoruna görün belki vitamin falan verir yada bulantının geçmesini bekle der yada bulantı hapı.

10 hafta bulantı hapıyla folbiol verdi ama hapları bile içemiyorum bulanıyorum yine

10 hafta bulantı hapıyla folbiol verdi ama hapları bile içemiyorum bulanıyorum yine

az kalmış inşallah seninde benim gibi 12 haftada kesilir 12 hafta olduğu gün sabah bi uyandım hiç bişey yok bıçak gibi kesilmiş bulantım azalark bitmedi birden kesildi. ama her hamile farklıymış çevremden duyduklarım kadarıyla kiminde hiç bulantı olmuyomuş kiminde az kiminde çok limon işe yarıyo birde miktarı az olmak şartıyla zencefil de bulantıya iyi gelirmiş ama fazlası düşğe sebep olurmuş Allah muhaza

Arkadaşlar bende 9 hafta gibi bi süre aşırı bulantı, kusma, halsizlik, iştahsızlık ve kokulara karşı hassasiyet gibi şikayetlerim vardı. Yazdığnız şikayetler genel ortak şikayetlerimiz olup denediğimz yöntemlerde hemen hemen aynı gibi.tuzlu krakerler, süttoşlar, naneli şekerler galetalar vsvs......bana göre hiç bir şekilde kesin çözüm olmadı azattığınıda pek düşünmüyorum.ben bugün doktorumun önerisiyle ''zofran'' adlı 4mg 6 tabletten oluşan fakat reçeteyle satılmayan bulantı ilacından gidip aldım fiyatı :20 tl :( malesef... Ama içtikten yarım saat sonra hemen geçti ve eski sağlıklı halime döndüm çok şükür :))) hemen tavsiye etmek için sizinle paylaşmak istedim.umarım deneyim memnuniyetinizi yazarsınız.faydam olduysa ne mutlu bana...bebişlerle mutlu,sağlıklı güzel günler...

Henüz 6. Haftamdayim ama diz kapaklarının üst kısmına gelen bacaklarımda güç kaybı derinden bir ağrı hissediyorum, aslında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum şimdilik, biraz bel ağrısından başka bir şikayetim yok ama bacaklarım ciddi düşündürüyor beni çünkü kemiklerim kalindir ama pek güçlü değildir dişlerim dahi kendimi bildim bileli doktorların elinde çoluk asit verdi doktorum icinde d vitamini ve kalsiyum da var ana neden bu kadar erken bu sorunu yasıyorum acab kemik yapımın güçsüzlüğünden mı bilemiyorum, aynı şikayeti yaşayan arkadaslarımın tecrubelerini merak ediyorum

arkadaslar benimde sol ayagımda ve bileimde sisme oldu yaklasık 10 gündür basmada güçlük cekiyrm agda yok doktoragttm venöz yetmezligi ödem ve varis dediler normail dediler ama birde kalpo damar cerrahiisne sevkettiler bu durumu yaasayan var mı acaba ?

Henüz 6. Haftamdayim ama diz kapaklarının üst kısmına gelen bacaklarımda güç kaybı derinden bir ağrı hissediyorum, aslında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum şimdilik, biraz bel ağrısından başka bir şikayetim yok ama bacaklarım ciddi düşündürüyor beni çünkü kemiklerim kalindir ama pek güçlü değildir dişlerim dahi kendimi bildim bileli doktorların elinde çoluk asit verdi doktorum icinde d vitamini ve kalsiyum da var ana neden bu kadar erken bu sorunu yasıyorum acab kemik yapımın güçsüzlüğünden mı bilemiyorum, aynı şikayeti yaşayan arkadaslarımın tecrubelerini merak ediyorum

ahh canım bende de var ama benım bel fıtıgım var 1,5 aydır ne uyku uyuyorum ne bır yere gıdebılıyorum sabahlara kadar ayak agrısı çekıyorum bana parol verdı bırd melhem onu kullanıyorum yoksa dayanılmaz oluyor agrılarım senı çok ıyı anlıyorum rabbım bızlerre sıfa verır ınsallah.......

Back