- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 31
-
- Konu Sahibi concordia93
kaldırdım , bilmiyordum.Görsel paylaşımı yasak, kaldırmanız gerekiyor.
8+2 oldum ben de. Pazartesi günü bende de olmuştu geçen hafta önlem amaçlı progestan kullanmıştım. Sirkeli pamuk ve suyla temizlendim enfeksiyon olduğunu düşünüp ama anında geçti. Doktora da sordum bol su iç progestan da yapmış olabilir dedi. Kokulu değilse akıntınız bol bol su için sirkeli suyu deneyin.yaşayan bilen var mı kızlar ??
çok çok teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi progestan yapabiliyormuş içim ferahladı. doktora gidince de soracağım.8+2 oldum ben de. Pazartesi günü bende de olmuştu geçen hafta önlem amaçlı progestan kullanmıştım. Sirkeli pamuk ve suyla temizlendim enfeksiyon olduğunu düşünüp ama anında geçti. Doktora da sordum bol su iç progestan da yapmış olabilir dedi. Kokulu değilse akıntınız bol bol su için sirkeli suyu deneyin.
Sirkeli suyu mutlaka deneyin derim enfeksiyon varsa da şak diye kesiyor. Umarım sağlıklısınızdırçok çok teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi progestan yapabiliyormuş içim ferahladı. doktora gidince de soracağım.
Sirkeli su nasıl yapılıyor anlatabilir misinizSirkeli suyu mutlaka deneyin derim enfeksiyon varsa da şak diye kesiyor. Umarım sağlıklısınızdır
Sirke ve suyu doğru orantılı karıştırıp taharetlenin ya da pamuk yardımıyla sürün. Sonra durulanın. Geçiyor.Sirkeli su nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz
Hamilelerde yapabilir miSirke ve suyu doğru orantılı karıştırıp taharetlenin ya da pamuk yardımıyla sürün. Sonra durulanın. Geçiyor.
Ben yaptım hamileyken bi sıkıntı oluşmadı. Ama önce doktorunuza danışın sonra yapınHamilelerde yapabilir mi
Ne kadar sirke ve ne kadar su ekleyelim kac kasık eklediğinizi yazabilir misinizBen yaptım hamileyken bi sıkıntı oluşmadı. Ama önce doktorunuza danışın sonra yapın