Hamilelik riski ?

Zamazingocu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
7
1
1
Merhaba arkadaslar surtunme yolu ile hamilelik riski nedir ? basina gelen ya da bilgisi olan teşekkür ederim.

ne kadar sürede anladiniz hamile oldugunuzu?
Ustume gelen bir sey olmadi benim biraz karisik :/
İnandın mı ya. tabiki de böyle bişeyin olması imkansız. böyle hamile mi kalınır. ben bebek istiyorum eşim boşalınca içimden çıkmıyo bile ama 1 senedr bebek falan yok.

Imkansiz olmadığını soyleyen bir suru doktor var aksine dusuk ihtimal ile bile surtunme yolunda sivi birlesmesi ya da sperm vajinaya kacmis olmasi risk tasiyor dediler. bakireyim ve endise duydum.
Umarim biran once bir begege sahip olursunuz.

bakire olupda surtunme yoluyla hamile kalırsan o bebegi dogur mutlaka ilerde onemli bir yere gelecektir dogması gerek demekki:) saka bir yana da imkansıza cok yakın hamile kalmak icin yumurtlama donemine denk gelmen lazım hadi diyelim boyle bir donemdesin spermlerin ta iceriye girip o yumurtayı dollemesi lazımki bunun ihtimali bile en yuksek dogurganlık doneminde yuzde 25 lerde falan sen hem bakiresin hem normal bir iliski yasanmamıs ve surtunme olmus sadece.. sen anla yani ne kadar uzak oldugunu

Olasi ihtimalde ne spermmis be diyip dogururdum sanirim :)))
Tesekkur ederim bilgi icin bir kac yerde ayni seyi okudum yumurtlama donemi vs diye. bosaldiktan sonra yeniden surtunme olursa islak olandan vajinaya karisabilir diye bir sey denmis buda benim dusunmeme sebep oldu. tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…