• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik riski var mıdır

Fatma asan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
11
1
1
Merhabalar dün iliskiye girdim icime bosalmadı bosalacagini anladigi zaman cikartti lavaboya gitti temizledi birkac dakika gectikten sonra tekrar iliskiye girdim adetime 15 gun var bir risk var mıdır

Merhabalar dün iliskiye girdim icime bosalmadı bosalacagini anladigi zaman cikartti lavaboya gitti temizledi birkac dakika gectikten sonra tekrar iliskiye girdim adetime 15 gun var bir risk var mıdır
Merhabalar .ertesi günü hapı almanı onerırım eğer istemiyorsan.eger regl in düzenli ise tam da önceki gün yumurtan çatlamış ve yumurta çatlamadan 2gun öncesi ve 2gun sonrası hamılelik ıcın elverıslı zamanlar

adetine 15 gün varsa tam yumurtlama dönemindir çok çok fazla ihtimal var

Merhabalar .ertesi günü hapı almanı onerırım eğer istemiyorsan.eger regl in düzenli ise tam da önceki gün yumurtan çatlamış ve yumurta çatlamadan 2gun öncesi ve 2gun sonrası hamılelik ıcın elverıslı zamanlar

Her korunmasız iliskide hamile kalicaksin diye bir sey yok icime bosalmadi diyorum nasil oluyor

Reglim düzenli ama icime bosalmadi neden risk var
Milyonlarca sperm hücresi var bir tanesi ola ki ıyı yıkayamadı partnerin kaldı veya 2.kez devam ettgınızde rahım ağzında kalmış olanları içine gönderdi .anladıgım o ki istenmeyen gebelik ve oldukça kaygılısın.hala vaktın varken al hapını yoksa reglın gelene kadar sureklı aklının bi yerımde ya hamıleysem olacak .tabi karar senin 🤷🏼‍♀️

Zevk suyunun içinde de sperm bulunabilir. Hemde yumurtlama dönemindesiniz. Boşu boşuna burnunuzun dikine gitmeyin.
Milyonlarca sperm hücresi var bir tanesi ola ki ıyı yıkayamadı partnerin kaldı veya 2.kez devam ettgınızde rahım ağzında kalmış olanları içine gönderdi .anladıgım o ki istenmeyen gebelik ve oldukça kaygılısın.hala vaktın varken al hapını yoksa reglın gelene kadar sureklı aklının bi yerımde ya hamıleysem olacak .tabi karar senin 🤷🏼‍♀️

Korkuyorum tabi 16 gun varmis reglime erkek arkadasim bosalmadim icine guvenebilirsin korkma diyor ne yapicagimi sasirdim adetim duzenli ilk defa iliskiye girmiyoruz her iliskiye girdigimde boyle korku oluyor ertesi gun hapi alirsam bugun risk kalkarmi ortadan ve adet duzensizligim baslar mi

Korkuyorum tabi 16 gun varmis reglime erkek arkadasim bosalmadim icine guvenebilirsin korkma diyor ne yapicagimi sasirdim adetim duzenli ilk defa iliskiye girmiyoruz her iliskiye girdigimde boyle korku oluyor ertesi gun hapi alirsam bugun risk kalkarmi ortadan ve adet duzensizligim baslar mi
Madem ilişkiye giriyorsunuz. Kılıf denen bir şey var. Neden önlem almayıp böyle sorumsuz davranıyorsunuz. Ertesi gün hapı alın. O adetinizin düzenini bozabilir ama gülü seven dikenine katlanmak zorunda.

Niye tersliyorsun duzgunce bir sey soruyorum internetten araştırdığım da doktorlarin soyledigi seyi soyluyorum tepki gostermene gerek yoktu risk yüzdesi kac her kullananda adet duzensizligi yapiyor mu

Hepımızın benzer kaygı ve korkuları yaşadığı zamanlarımız oldu her ne kadar bugün evli olup bebek hayali kursak da😉 düzenli bir iliskın varsa bu stresi yaşamaktansa düzenli bir korunma yöntemi hap olabılır ,tavsıye ederım .kısırlık falan yapmaz kendımden biliyorum ama şayet kısırsan zaten kısırsındır.soylentıler sadece sehır efsanesi .dun ılıskıye girmıssen hala hap alabılırsın.yarın da alabılırsın fakat olası bir hamılelik varsa her geçen gün koruma ihtımali azalıyor Hapın .hemen alsan daha iyi

Dunden bu yana bir suru ilac ictim desal antibiyotik mide ilaci buscopan falan ictim rahatsizdim biraz o yzden desal engeller idrar sokturucu oldugu icin sık tuvalete cikarttigi icin diyorlar ama pekii hangi ertesi gun hapini kullanmayaliyim

Dunden bu yana bir suru ilac ictim desal antibiyotik mide ilaci buscopan falan ictim rahatsizdim biraz o yzden desal engeller idrar sokturucu oldugu icin sık tuvalete cikarttigi icin diyorlar ama pekii hangi ertesi gun hapini kullanmayaliyim
Eğer sperm girdiyse içtiğin antibiyotık etkilemez 10-12 gibi sürede dolluyor yumurtayı oyüzden içtiğin ilaçlar oluşacak olan bebek var ise etkilemez
Ella kullan ve bir dahaki ilişkinizde prezervatifsiz yaşamayın ve doğum kontrol hapı kullan düzenli
Ella regli etkiliyor %99 koruma sağlar
Doğum kontrol haplarında %99 koruma ama regli etkilemez hata düzenler
%1 içinde prezervatif kullanın risk almayın

Back