• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik riski var mi?

angell1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
1
0
6
İstanbul
Kizlar merabalar..
Oncelikle 19 yasindayim ve hamile miyim acaba diye cok korkuyorum durumu anlatiyim.. Yumurtaliklarimda kist var 3~4 ayda bir jinekologa gidiyorum. Bakireyim sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik condomla korunarak fakat erkek arkadasim bosaldiginda condomun dibinden sizan sperm vajinama bulasmisti hemen dusa gidip yikadim.. en fazla 2~3 gun geciken adetim 5gun gecikti hala adet olamadim cok korkuyorum hamilelik riski varmi ? Yoksa kistlerin buyumesine bagli veya mevsimsel olabilir mi? Ne yapmaliyim.. lutfen tecrubelerinizi paylasin..

hamile değilsindir kistlerinden kaynaklıdır bence adet gecikmen ayrıca benim doktorum 7-10 gün adet gecikmesinin gecikmeden sayılmadığını söylemişti. Bayanlarda bazen böyle şeyler olabilir stres yaptığın içinde gecikmiştir 10 gün bekle 10 günden sonra hala adet olmazsan bir doktora git canımda önce kontrol etsin sonra adet olman için ilaç verir zaten :) ama bundan sonra yinede dikkatli ol

Benim hamile olmam imkansız, henüz bi koca adayı falan yok çünkü :-) ama bilmiyorum neden böyle gecikti bakalım tarlusal ise yarayacak mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biz neler yapıyoruz ama olmuo ondan olacağını düşünmüyorum

Benim hamile olmam imkansız, henüz bi koca adayı falan yok çünkü :-) ama bilmiyorum neden böyle gecikti bakalım tarlusal ise yarayacak mi

Ben tarlusal yerine duphastol kullanmıştım adetim bir defasında 10 gün gecikince doktorum onu kullan demişti 10 gün o hapı kullandım bittikten 4 gün sonrada adetimi gördüm tarlusal bende yan etki yapmıştı mesela daha önce ama duphastol hiç yapmadı çok rahattı tavsiye olsun arkadaşlarıma :)

Mesajına nasıl ileti olarak cevap vereceğimi bilmiyorum henüz yeniyim ne gibi yan etkileri vardı?

Mesajına nasıl ileti olarak cevap vereceğimi bilmiyorum henüz yeniyim ne gibi yan etkileri vardı?

Bende dayanılmaz bir baş ağrısı yaptı daha kullanmaya başladığım ilk gün ben doktoruma sormadan almıştım ilacı adetim gecikince dayanılmaz baş ağrısı olunca hemen doktorumu aradım ilaç yan etki yapmış hemen bırak dedi sonra duphastol başladım ama belki sende yan etki yapmaz dene bakalım ama daha sonra olursa eğer duphastol de kullanabilirsin daha rahat

Bir de merak ettiğim birşey var gelecek ayda böyle bi ilaç ister mi? Yoksa düzene girer mi çünkü ilk defa gecikti

Bir de merak ettiğim birşey var gelecek ayda böyle bi ilaç ister mi? Yoksa düzene girer mi çünkü ilk defa gecikti

Valla benim 3-4 ay düzenli geliyo sonra bi anda dengesizleşip gecikiyo filan ama öbür ay düzene girer mi bilmem tarlusal veya duphastolun öyle etkileri yok diye biliyorum ama adet gecikmelerin oluyosa böyle bi doktora git istersen canım ben gittim bende polistik over çıktı mesela şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum hem kiste iyi geliyo hem de adetlerim artık düzenli :1:

Valla benim 3-4 ay düzenli geliyo sonra bi anda dengesizleşip gecikiyo filan ama öbür ay düzene girer mi bilmem tarlusal veya duphastolun öyle etkileri yok diye biliyorum ama adet gecikmelerin oluyosa böyle bi doktora git istersen canım ben gittim bende polistik over çıktı mesela şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum hem kiste iyi geliyo hem de adetlerim artık düzenli :1:

Tamam bu ay bi geçsin öyle yapayım o zaman :-)

Back