ınşallah denizcim inşallah..pc nin başına oturdum ağlıyorum öyle neden mi bende bilmiyorum..ne zormuş hamilelik ya...kaşlarım uzadı yüzümden egzama çıktı iğrenç de bir görünümüm var..doğumöncesi izine ayrıldım evde oturmak sıkıcı,işe gitsem yorucu ev işi yapsam yorucu offf..inşallah akşam güzel geçer suratım 5 karış durursam eşim bile yanlış anlar ama içimden gülmek gelmiyor ki
bir komşudan yardım iste ne var ben senin komşun olsam gelirdim off sıkıntı bende pek rahat edemem ayağımı uzatıp oturamam ama ne bileyim Tanrı misfiri inşallah canını sıkmazlar....komşudan yardım iste maddiyatın müsaitse köşende paran varsa çıkarmanın tam zamanı çağır bir kadın temizlesin evi ne güzel işte...
bir komşudan yardım iste ne var ben senin komşun olsam gelirdim off sıkıntı bende pek rahat edemem ayağımı uzatıp oturamam ama ne bileyim Tanrı misfiri inşallah canını sıkmazlar....komşudan yardım iste maddiyatın müsaitse köşende paran varsa çıkarmanın tam zamanı çağır bir kadın temizlesin evi ne güzel işte...[/QUO
anlaştığım komşum şehir dışında,ailemde şehi dıışında aslında evim pis değil de.sadece mobilyaların tozu alınacak.yemek yapılacak,saçlarıma fön lazım,berbat görünüyorum.bu küçük işler bile bana ağır geliyor..görümcemi pek tanımıyorum ayrı şehirlerde durduğumuz için,inşallah dedikodumu yapmaz ya.oda beni tanımaz.hani önceden tanısaydı bu kız hamile olduğundan böyle derdi.önceki halimi bilmiyoki kadın..kayınpederim yüzümdeki yaraların çirrkin durduğunu söylüyor,kilo almamışsın senden zayıf çocuk doğar diyor.biliyorum art niyetli değil ama moralim bozuluyor ya.80 yaşında yaşlı bir dede işte
DEEEDEEEE DEEDEEEE
uğraşma kimseyle kızın moralini bozma ibadetine yemene içmene bakkk hıııı!!!Üzülme canım bak kızdım kayınpederine boşver gelen de kadın anlar halden anlamasa da kendi bilir üzülme bebeğide üzüyürsun yakın olsak heemeeen gelirdim benim ki daha küçük 3 haftalık bende sıkıntı yok nasıl olsaaa çok öptüm nanaktaannn....