- 12 Kasım 2009
- 694
- 36
arkadaşlar 33 haftalık hamileyim.Esasında rahat bir hamilelik geçirdim 30 haftadan sonra ağırlaşmaya başladım.Pskolojimde değişti.Hep kitaplar okudum internetten araştırdım hamilelik pskolojisini.Kendime telkinler veriyorum çevremdekileri kırmamak için..KAYINMPEDER 1 HAFTADIR BENDE KALIYOR SEVERİM KENDİSİNİ.bir sorunumuz yok ama o erken kalkıyor kahvaltı yapmak istiyor benden bişey istemiyor ama gözümü açamıyorum sabah saat 8 buçukta kalkıyor.vicdan azabı çekiyorum kahvaltısını hazırlamadım diye..bu akşamda şehir dışında n görümcem gelecek annem yaşında kendisi,bir sorunum yok onlada fazlada tanımam kendisini.Ama ben bugün iyi değilim başım ağrıyor ev toz içinde bişey yapasım yok,kocama bile yemek yapmadım henüz,ağlamak geliyor içimden ve görümcem ilk defa evimi görecek kendimi kötü hissediyorum beni yanlış anlamalarını da istemiyorum.ama misafir ağırlayacak halim yok.belim de ağrıyo.biraz önce kek yaptıım hepsi bu .sanırım bende misafir olrak kalacak kendi geliniyle anlaşamıyor oğlu bana getiriyor böylede ilginç bir durum var.başımın üstünde yeri var ben sorun etmem ama onlar beni yanlış anlıcak diye korkuyorum.yerimden kalkasım yok,ağlamak istiyorum ve sinirliyim.neyapıcam offf