• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik psikolojisi:(

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum.ben 25+4 günlük hamileyim.allahım nasip ederse 31 ocakta doğumum olacak ama.ben hamile kaldım kalalı bebeğime birşey olacak korkusu beni bitirmek üzere .aklımdan atmaya çalışıyorum.çalıştıkça daha beter oluyorum.artık rüyalarıma bile giriyor.bütün testlerimi suana kadar hepsini yaptırdım.doktorum çok sağlıklı bir bebegin var diyor.inanırmısınız doktoruma okadar ayrıntılı sorular soruyorum ki kendimden geçiyorum.doktorumun dedikleri o anlık beni rahatlatıyor.eve gittiğim zaman keşke su soruyuda sorsaydım yok su soruyuda sorsaydım diyorum.ve sürekli böyle şeyler aklıma geldikçe aglıyorum.bebeğime kıyafetler alıyorum okadar çok mutlu oluyorum ki.ama eve gelip hepsini serince ya bunları bebeğim giyemezse diye oturup ağlıyorum.herkese bu durumumu anlatmıyorum.çünkü insanın korktuğu başına gelir diyolar ve beni dahada kötü yapıyorlar.bu elimde olan birsey değil biliyorum:( allahım sen hayırlısını ver yarabbım.herkesin evladını koru.saglıklı bebişleri elimize almayı nasip eyle.
2li test yaptırdım.doktorum çok iyi degerlerin dedi.bunu birileriyle paylaşıyorum.o test dogru göstermiyor herzaman diyorlar.kafama takıyorum.suanda bile yazarken ağlıyorum:43::43::43::43::43:
insanın korktugu başına gelirmiş derlerya offfffffffffffff ya yavruma birşey olacagına bana olsun.
sadece içimi döküp rahatlamak istedim çok doldum arkadaslar.hamile olupta böyle düşüncelere kapılan varmı?yoksa ben paronayakmı oldum.

Bende 16 haftalık hamileyim bende ilk doktora gittiğimde beni korkuttu kese var ama içi boş gözüküyo dedi kanama yaptımı dedi o günden sonra her gün bakar oldum kanamam varmı acaba bişey varmı diye ama zaten bir problem olsaydı ilk üç ayda düşükle sonuçlanırdı sen içini ferah tut bitanem hamilelikte hormonlar değiştiği için sanırım daha endişeli olduk ama bak bişe kalmamış doğuma benimde nisanda olucak inşallah Allah sağlık sıhhat versin fazla kafana takma doktoruna güven canım

Back