- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 33
Yok yapmadi amh baktirmadim bu ay ama su var cidden gecen ay ve bu ay adetim inanilmaz az 2 gunde bitti damla var resmen afedersin acik acik yaziomdapeki neye dayalı bi tedavi yani neden tedavisiz olmazmış açıklama yaptı mı sana canım ?
canım pik üç gün olmuş ya sen hangi günü yımurtlama alıyosun ?Yumurtlamanin 14.gunu bugün
İnşallah canım sen napıyorsun nasılsın
Canım demek ki kistler ya büyüdü ya çoğaldı bu da regli etkiledi doktorun verdiği ilaçları kullan bakalım onlar mutlaka işe yararlar malesef bu kistler hepimizin belasıYok yapmadi amh baktirmadim bu ay ama su var cidden gecen ay ve bu ay adetim inanilmaz az 2 gunde bitti damla var resmen afedersin acik acik yaziomda
Yumurtlama çatlama olduğu gün oluyor canımcanım pik üç gün olmuş ya sen hangi günü yımurtlama alıyosun ?
Aynen kistler cogalmis zaten gecen aya kadar yoktu malesfe polikistik artmis vs femera ise yarsr ama insallah kendiliginden buyur ve kendiliginden catlar insallah cok yorucu bu surecler gercektenCanım demek ki kistler ya büyüdü ya çoğaldı bu da regli etkiledi doktorun verdiği ilaçları kullan bakalım onlar mutlaka işe yararlar malesef bu kistler hepimizin belası
inşallah canım inşallah sen yine de ilaçlarını düzenli içAynen kistler cogalmis zaten gecen aya kadar yoktu malesfe polikistik artmis vs femera ise yarsr ama insallah kendiliginden buyur ve kendiliginden catlar insallah cok yorucu bu surecler gercekten
İnşallah güzel haberler alırızBende bekliyorum işte iğneden sonra 8. Günüm bugün. 2 gündür ovülasyon testi yapıyorum koyu çıkıyor hep umarım hep öyle gider
Canim amh dusukmu anlamadim, amh dusukse pko olmuyo diye biliyorumAynen kistler cogalmis zaten gecen aya kadar yoktu malesfe polikistik artmis vs femera ise yarsr ama insallah kendiliginden buyur ve kendiliginden catlar insallah cok yorucu bu surecler gercekten
Yok estrodiol adrtin 3. Gunh 80 CiktiCanim amh dusukmu anlamadim, amh dusukse pko olmuyo diye biliyorum
osakademi instagramda. ben doğum haritası analizide aldım normal analizde yapıyor. memnun kaldım açıkçası. her aradığımdada açıp cevaplıyor. bitti gitti demiyor.Astrologelvan tavsiye ederim canım bendegulcandarli bi de
Takip edeyim onu daosakademi instagramda. ben doğum haritası analizide aldım normal analizde yapıyor. memnun kaldım açıkçası. her aradığımdada açıp cevaplıyor. bitti gitti demiyor.
Fırsatın varsa değerlendir kuzuTabi nasiptr varsa olur bunuda bugün yaptım az önce nasıl sence
Fırsatın varsa değerlendir kuzu
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah kendiliğinden olur hayırlısıylaArkadaşlar merhaba. Benim amh düşüklüğü problemim var. Bu ay da doğal yollardan olmazsa önümüzdeki ay tüp bebek yapacağız hayırlısıyla. O yüzden bu ay için hepinizin desteğine ihtiyacın var ne olur her okuyan bi dua etsin yalnız bırakmayın beni. İnşallah kendiliğinden olur bu ay amin
Sen elinden geleni yap da gerisi tevekkül kuzumAkşam inşallah bakalım ortam müsait olursa aslında doktora bu ay hamile kalabilirsiniz dedi dün gitmiştim . Tabi esi mdede sikinti oldugu icinn olmayabilir ama sansimj deneyecegim bakalim
yaa şöyle aradım randevu aldım. kadın 2 gün sonraya randevu veriyor. oyle gel bakayım demiyor. haritaya çalışıyor. 8 sayfa yazı yazmış. elime döküman verdi. 1,5 saat anlattı 1 saat boyuncada sorularımı cevapladı.2,5 saat sürdü. haritamıda ekrana yansıtmış bana göstere göstere anlattı. ayrılırkende mutlusun değil mi kafanda bişey kalmadı değil mi diyo. şaka gibiydi.Takip edeyim onu da