- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 33
Evet ama prolaktin soganda buyuk ihtimal 15 gun once 9 du cunku cok onemsemiuorum onu asil e2 sorun die okudum 50 alti olmaliymis yokda gebelik zorlasiyomus bilgisi olan varmi doktor bana bisey demediLH ve prolaktin Yüksek geldi bana
Teste bakıcam canım koyulaşma varsa yarın gidecemYarin mi gideceksin canim sen .
ooo o kadar yükseltmiş mi soğanEvet ama prolaktin soganda buyuk ihtimal 15 gun once 9 du cunku cok onemsemiuorum onu asil e2 sorun die okudum 50 alti olmaliymis yokda gebelik zorlasiyomus bilgisi olan varmi doktor bana bisey demedi
Sen bi dusuk yasadin demi ondan oldu belkideBen de başaldım dün civan perçemi, aslan pençesi ve hayıt tohumu birer tutam koyup çayını demliyorum sabah ve aksam içiyorum. Adetime bir hafta kala bırakırım içmeyi. Adet olunca yine başlarım. Zaten benim bu gidişle hamile kalma uzadı ileri tarihlere şimdide yapışıklık çıktı rahimde .
Düşük değil canım kürtaj oldum mejburen kendi düşmedi. Kendi düşmesi daha avantajlı bir durum. Rahime müdahale edilmiyor. E birde ben de parça kaldı içerde 2 ay sonra histereskopi yapıldı. Şimdi işte tekrar genel konrollerimi yaptırayım dedim yapışıklık çıktı karşıma şimdideSen bi dusuk yasadin demi ondan oldu belkide
Amin kuzum sagol isteyen herkes yaşasın inşallah'❤
Dayanamicam testi akşam yapacamhadi bakalım hayırlısı ile koyulaşma olur inşallah
Ha
Haklısın canım. Ama inan olacağı varsa ister 30 gün ister 1 gün ilişki olsun o yine olur
Insallah saglikli gebelik olur canimDüşük değil canım kürtaj oldum mejburen kendi düşmedi. Kendi düşmesi daha avantajlı bir durum. Rahime müdahale edilmiyor. E birde ben de parça kaldı içerde 2 ay sonra histereskopi yapıldı. Şimdi işte tekrar genel konrollerimi yaptırayım dedim yapışıklık çıktı karşıma şimdide
Kuzum korkuyorummm kimyasal falandır diyeYaaa sen hala test mi yapıyorsunnnn:)) gitsene kan vermeye :)
Evet senin iyi ben doktorla tekrar konustum tedavisiz cocugun olmaz dedi tedaviyle olur dedi moralim bozuk ya anlayan kimsede yok heralde burada erken menapozami girece m ne olacak acaba anlamiuorumooo o kadar yükseltmiş mi soğane2 hakkında hiç fikrim yok canım benim 52 idi doktor normal demişti
Akşam 7 de bir yapim bakim koyulaşma var mı varsa hemen gidecem yarın kan vermeyeKorkmakta haklısın ama fazla bekleme yap gitsin:)
peki neye dayalı bi tedavi yani neden tedavisiz olmazmış açıklama yaptı mı sana canım ?Evet senin iyi ben doktorla tekrar konustum tedavisiz cocugun olmaz dedi tedaviyle olur dedi moralim bozuk ya anlayan kimsede yok heralde burada erken menapozami girece m ne olacak acaba anlamiuorum
İnşallah canım sen napıyorsun nasılsınOzaman güzel haberlerle inş :)
Birazdan son gebelik testimide yapayım da içimde kalmasınen iyisi yarın direk kan testine git