Ayy bizim borcumuz coktu bide bebegin masraflari zor gelir diye düşünmüştuk istememistik simdi hem haplar yuzunden kilo aldim hemde istiyoz olmuyoOkul iş vs yoksa evlendiğin günden itibaren başlayacaksın çalışmalara artık bunu anladım :))
Allahım nasip etsin hayırlısıyla inşallah canım bereketiyle gelsinAyy bizim borcumuz coktu bide bebegin masraflari zor gelir diye düşünmüştuk istememistik simdi hem haplar yuzunden kilo aldim hemde istiyoz olmuyo
Kiloda gebelikte etki ediyor canım bilgin olsunAyy bizim borcumuz coktu bide bebegin masraflari zor gelir diye düşünmüştuk istememistik simdi hem haplar yuzunden kilo aldim hemde istiyoz olmuyo
AminnnBen bu ay ovulasyan testi yapicam iste 2 gun sonra teste baslicam biraz daha bilincli olucam calismalar artik :) allah hayirlisiyla isteyen herkese versin insallah
Oyle cok sisman degilim diye dusunuyorm asljnda 65 66 arasi gidip geliyorumKiloda gebelikte etki ediyor canım bilgin olsun
ahahhahahahaEvet gebelik varsa bunu bir kenara not alıyoruztest oncesi kedi bulmamız gerekicek
Boyun kaç oda önemli benim boy 158 di kilomda 75 di kilo veriyorum şuan 63 um o yüzden diyorum bide ben pcos ve insülin direnci nde var o yüzden kilo bende ne yazikki daha onemliOyle cok sisman degilim diye dusunuyorm asljnda 65 66 arasi gidip geliyorum
Aynen canım öyle oldu adet gecikmesinin 5. günü de dahil hep negatif çıktı, 6. gün akşamında kan verdim 100 çıktıAynen kuzum bakalım reglin geliyo mu önemli olan o.melinda- yanlış hatırlamıyosam senin de testlerde negatif çıkıyodu kan testiyle öğrenmiştin gebeliğini değil mi
Bişe diyim mi olcağı varsa kilo milo dinlemiyo benim kuzenimn eşi kilolu baya boyuda var ama bi o kadar da kilosu var ve hamile 4 aylık evliyken hamile kaldıKiloda gebelikte etki ediyor canım bilgin olsun
S Sarisinmelekk bak canım sana csnlı kanlı örnek birebir yaşamış biri. İnşallah kuzum bu ay olur inşallah. Sen napıyosun konuşamadık bayaAynen canım öyle oldu adet gecikmesinin 5. günü de dahil hep negatif çıktı, 6. gün akşamında kan verdim 100 çıktıGeç döllenme olmuş demişti doktor, ben yumurtlama günümü de bilmiyordum. Bu idrar testlerinde çift çizgiyi görmek hiç nasip olmadı. Insallah en kısa sürede olur, kucaklarımız en kısa sürede dolsun kızlar
Elbette nasibinde varsa oluyor tlc diye bir kanal var orada ağır yaşamlar diye bir program yapıyorlar aşırı kilolu insanların hayatını gösteriyor kadın 180 kilodayken hamile kaldı ama işte nasibinde varsa oluyor bide benim gibi bazı hastalıkların varsa mecburen kilo veriyorsunBişe diyim mi olcağı varsa kilo milo dinlemiyo benim kuzenimn eşi kilolu baya boyuda var ama bi o kadar da kilosu var ve hamile 4 aylık evliyken hamile kaldı
Napayım canım bekliyorum işte tahmini yumurtlama günlerimi,daha çok varS Sarisinmelekk bak canım sana csnlı kanlı örnek birebir yaşamış biri. İnşallah kuzum bu ay olur inşallah. Sen napıyosun konuşamadık baya
Bence en sağlıklısı kilo verip kalmak zaten çünkü hamilelikte alıyosun ister istemez. Kilo zaten hastalıkları beraberinde getiriyo kuzum. Ben 20 kilo vermiş biri olaraktanElbette nasibinde varsa oluyor tlc diye bir kanal var orada ağır yaşamlar diye bir program yapıyorlar aşırı kilolu insanların hayatını gösteriyor kadın 180 kilodayken hamile kaldı ama işte nasibinde varsa oluyor bide benim gibi bazı hastalıkların varsa mecburen kilo veriyorsun
Bende olmazsa sanırım ovulasyonla takip etcrm çünkü şaştı günlerNapayım canım bekliyorum işte tahmini yumurtlama günlerimi,daha çok varama kafam da karışık,daha once gec yumurtlama olmus dedigi icin doktorum..obur ay ovulasyon testi alayim diyorum,ah keşke gerek kalmasa peş peşe alsak güzel haberleri
TebriklerBence en sağlıklısı kilo verip kalmak zaten çünkü hamilelikte alıyosun ister istemez. Kilo zaten hastalıkları beraberinde getiriyo kuzum. Ben 20 kilo vermiş biri olaraktan
Sağol kuzum. Senin kaç kilo fazlan var ? Gerçekten dirayetli olup diyet uygulayıp + spor da olursa aslında kolay veriliyoTebriklerdarısı başıma inşaallah bende hamile kalıncaya kadar diyete spora devam edicem bakalım nasibinde ne zaman olursa
Aynen canim iradeli olmak önemli benim 6-7 kilom var fazlalık olarak şuan bakalım 55 olsam yeter de işte şuan 63 um zaten az kaldı vericem ramazanda değerlendirmeyi düşünüyorum yani sporumada diyetimede devam edicem inşaallahSağol kuzum. Senin kaç kilo fazlan var ? Gerçekten dirayetli olup diyet uygulayıp + spor da olursa aslında kolay veriliyo
Kolay verirsin canım bi vermeye başladın mı devamı geliyo insan daha cok hırs yapıyoAynen canim iradeli olmak önemli benim 6-7 kilom var fazlalık olarak şuan bakalım 55 olsam yeter de işte şuan 63 um zaten az kaldı vericem ramazanda değerlendirmeyi düşünüyorum yani sporumada diyetimede devam edicem inşaallah