Boyle kesik beyazsa gebelik diyorlar canım insallah seninde bebis vardirAkıntım beyaz ama Pembeyede kacıyo vok acık pembee
Bunu bende duymuştumKızlar hadi size birşey söyliyim gülün. Herşeyi bir nedene bağlayıp, belirti aramaktan kafayı yemişler olarak size en guzel belirtimi söylüyorum, kedim :))) kendisi benden hiç hazmetmez, benim kedim olmasına rağmen sürekli eşime aşık ve onun yanından ayrılmaz. Onun tarafında uyur, onun yanında oturu falan. 2 gündür sürekli peşimde, miyavlayıp, kucagıma yatıyor, yanagımı yalıyor, bende acaba derdi var da anlamıyorum diye arastrayıp dedim, önüme ne düşsün:))) kedilerin sahiplerinin hormonlarını algıladığı ve hamile oldugunu anlayıp o sebeple sürekli karnına yattıgı. Hahahahajja yani herşey dönüyor dolaşıyor belirtiye geliyor, iyice kafayı yiyeceğim
suan okuyorum çok varmış gerçekten, yani benim bat a daha var ama normalde 5 idi ama 16 sı yumurtaladım sanırım öne geldiBunu bende duymuştum
Duamiz seninle canımKizlar tets almaya gidiyorum bana dua edin
Olabilir hayvanların hissi kuvvetlidir, insallah senden de guzel haberler gelirsuan okuyorum çok varmış gerçekten, yani benim bat a daha var ama normalde 5 idi ama 16 sı yumurtaladım sanırım öne geldiAzze ,belirti olarakta suan sadecesol kasık ağrısı ve ayak üşümesi var, kışın bile çorap giymeyen ben suan 2 cift corap bi patikleyim, bilemiyorum altan bilemiyorum
Kızz aşırı üşüme yada aşırı sıcak basması da belirti olabiliyo. Reglin kaç gün önce geldisuan okuyorum çok varmış gerçekten, yani benim bat a daha var ama normalde 5 idi ama 16 sı yumurtaladım sanırım öne geldiAzze ,belirti olarakta suan sadecesol kasık ağrısı ve ayak üşümesi var, kışın bile çorap giymeyen ben suan 2 cift corap bi patikleyim, bilemiyorum altan bilemiyorum
Hadi kuzum bekliypruz seniKizlar tets almaya gidiyorum bana dua edin
erken gelebik testi aldim negativHadi kuzum bekliypruz seni
Nasıl yaerken gelebik testi aldim negativ
inşallahOlabilir hayvanların hissi kuvvetlidir, insallah senden de guzel haberler gelirbu arada kedin disi mi
erken gelebik testi aldim negativ
Inşallah gec dolenmedir cnm adet agrilarim geçti cunku agri fln yok adette yokinsallah yanılıyordur test canım
Gelmedi cnm adet agrimda yok gectiNasıl yaregl de gelmedi ama
Bu hikayeden cok etkilendim yaKızlar hadi size birşey söyliyim gülün. Herşeyi bir nedene bağlayıp, belirti aramaktan kafayı yemişler olarak size en guzel belirtimi söylüyorum, kedim :))) kendisi benden hiç hazmetmez, benim kedim olmasına rağmen sürekli eşime aşık ve onun yanından ayrılmaz. Onun tarafında uyur, onun yanında oturu falan. 2 gündür sürekli peşimde, miyavlayıp, kucagıma yatıyor, yanagımı yalıyor, bende acaba derdi var da anlamıyorum diye arastrayıp dedim, önüme ne düşsün:))) kedilerin sahiplerinin hormonlarını algıladığı ve hamile oldugunu anlayıp o sebeple sürekli karnına yattıgı. Hahahahajja yani herşey dönüyor dolaşıyor belirtiye geliyor, iyice kafayı yiyeceğim
Esine ilgisinin nedeni belli oldu o zamaninşallahevet dişi :)
ben normalde bat 5 mayıs hesapladım ama 16 nisanda yumurtladıysam 1 mayıs yada 2 mayıs olur buyuk ihtimalle, ama belirti için bence cok erkenKızz aşırı üşüme yada aşırı sıcak basması da belirti olabiliyo. Reglin kaç gün önce geldi
Nasıl oluyo bu iş anlamadımGelmedi cnm adet agrimda yok gecti
Testi hemen atma belki bikac saat sonra çıkar canım geç döllenme olmustur falanGelmedi cnm adet agrimda yok gecti
Evet kuzum öyle olunca erken oluyo çünkü 7 ile 10 günde yerleşiyo bebekben normalde bat 5 mayıs hesapladım ama 16 nisanda yumurtladıysam 1 mayıs yada 2 mayıs olur buyuk ihtimalle, ama belirti için bence cok erken