Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bende duymuştum

Bunu bende duymuştum
suan okuyorum çok varmış gerçekten, yani benim bat a daha var ama normalde 5 idi ama 16 sı yumurtaladım sanırım öne geldi Azze ,belirti olarakta suan sadecesol kasık ağrısı ve ayak üşümesi var, kışın bile çorap giymeyen ben suan 2 cift corap bi patikleyim, bilemiyorum altan bilemiyorum

Olabilir hayvanların hissi kuvvetlidir, insallah senden de guzel haberler gelir bu arada kedin disi mi

Kızz aşırı üşüme yada aşırı sıcak basması da belirti olabiliyo. Reglin kaç gün önce geldi

Bu hikayeden cok etkilendim ya Düşünsene hamileymişsin ve bunu ilk bilen kedin

Kızz aşırı üşüme yada aşırı sıcak basması da belirti olabiliyo. Reglin kaç gün önce geldi
ben normalde bat 5 mayıs hesapladım ama 16 nisanda yumurtladıysam 1 mayıs yada 2 mayıs olur buyuk ihtimalle, ama belirti için bence cok erken

ben normalde bat 5 mayıs hesapladım ama 16 nisanda yumurtladıysam 1 mayıs yada 2 mayıs olur buyuk ihtimalle, ama belirti için bence cok erken
Evet kuzum öyle olunca erken oluyo çünkü 7 ile 10 günde yerleşiyo bebekdeğişelim mi bat tarihini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…