Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((
İyi düşün iyi olsun canım. Bir şeyi 40 defa dersen olurmuş. O yüzden içinden iyi düşünceler geçir. Çekim yasası diye bir şey var internetten araştırırsan görebilirsin. Ben bunu uyguluyorum bayadır her işim yoluna girmeye başladı. Ondan önce sürekli olumsuz düşünceler içimdeydim. Hep beni bulur hep ben mi yaşayacağım gibi duygular yaşardım. Ama artık her şeyi olumlu düşünüyorum. Şu an da bebek için olacak olacak şeklinde kendimi motive ediyorum. Dinimizde de bu böyledir. Her zaman şükür ve iyi düşünmek

Aslinda bende olumsuz dusunen biri degilim tabiiki herseyin hayirlisi ve sukurler olsun ama iste negatifi goruncede kendimi tutamiyorum

Onceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((
canm ben aylarca telefondan kontrol ediyordum, bu ay ovulasyonla baktım, alaka sı yok. Her k ad ın aynı gün yumurtlamıyormus. Sende kafana takma ovulasyonla bak

canm ben aylarca telefondan kontrol ediyordum, bu ay ovulasyonla baktım, alaka sı yok. Her k ad ın aynı gün yumurtlamıyormus. Sende kafana takma ovulasyonla bak
Ilk ay telefon uygulamasindan denemistik ve sadece yumurtlama donemi degerlendirdik simdi ikinci ayda gun asiri deniyoruz nasip bakalim

Kızlar yeni hamişler adete yakın vajinada batma varmıydl sizde iğne gibi

Canım bebek ancak 10 günde ana rahmine yerlesiyor belirtiler icin henüz erken reglin yaklasıncaki belirtileri dikkate al yoksa digerlerini kendimde yaptığımdan biliyorum psikolojik olarak yapiyoruz‍♀

Kızlar yeni hamişler adete yakın vajinada batma varmıydl sizde iğne gibi
Canım ben de bu ay o batma oldu reglimden önce ama gebelik yoktu burda yorumlarda gozümemi ilisti artık onu da mi psikolojik yaptım bilmiyorum

Hemen üzme kendini canım ben okudugum icin yapmış olabilirim ama hamile olanlar vardı bu benle alakalı bisey. Senin akinti durumun nasil o daha belirleyici oluyor reglin geliyor mu yoksa gebelik mi diye

Hemen üzme kendini canım ben okudugum icin yapmış olabilirim ama hamile olanlar vardı bu benle alakalı bisey. Senin akinti durumun nasil o daha belirleyici oluyor reglin geliyor mu yoksa gebelik mi diye
Akıntım beyaz ama Pembeyede kacıyo vok acık pembee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…