İyi düşün iyi olsun canım. Bir şeyi 40 defa dersen olurmuş. O yüzden içinden iyi düşünceler geçir. Çekim yasası diye bir şey var internetten araştırırsan görebilirsin. Ben bunu uyguluyorum bayadır her işim yoluna girmeye başladı. Ondan önce sürekli olumsuz düşünceler içimdeydim. Hep beni bulur hep ben mi yaşayacağım gibi duygular yaşardım. Ama artık her şeyi olumlu düşünüyorum. Şu an da bebek için olacak olacak şeklinde kendimi motive ediyorum. Dinimizde de bu böyledir. Her zaman şükür ve iyi düşünmekOnceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((
inşallah kuzum tabii atıcam ResimVarsa vardirda iste insan korkuyor ya degilsem diye sende testlerinden bizi haberdar et insallah guzel haberlerini aliriz
İnşallah canım çok sağol baya koyulaştı ama bakalım 28 inde randevum varKız bir bebiş mi geliyor yoksa
Erken gebelik testlerine inanma canımKizlar bende az once test yaptim erken gebelik testi sonuc tertemiz negatif. Bata 5 var. Galiba bu ayda birsey gorunmuyor bana malesef
Aslinda bende olumsuz dusunen biri degilim tabiiki herseyin hayirlisi ve sukurler olsun ama iste negatifi goruncede kendimi tutamiyorumİyi düşün iyi olsun canım. Bir şeyi 40 defa dersen olurmuş. O yüzden içinden iyi düşünceler geçir. Çekim yasası diye bir şey var internetten araştırırsan görebilirsin. Ben bunu uyguluyorum bayadır her işim yoluna girmeye başladı. Ondan önce sürekli olumsuz düşünceler içimdeydim. Hep beni bulur hep ben mi yaşayacağım gibi duygular yaşardım. Ama artık her şeyi olumlu düşünüyorum. Şu an da bebek için olacak olacak şeklinde kendimi motive ediyorum. Dinimizde de bu böyledir. Her zaman şükür ve iyi düşünmek
canm ben aylarca telefondan kontrol ediyordum, bu ay ovulasyonla baktım, alaka sı yok. Her k ad ın aynı gün yumurtlamıyormus. Sende kafana takma ovulasyonla bakOnceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((
Ilk ay telefon uygulamasindan denemistik ve sadece yumurtlama donemi degerlendirdik simdi ikinci ayda gun asiri deniyoruz nasip bakalimcanm ben aylarca telefondan kontrol ediyordum, bu ay ovulasyonla baktım, alaka sı yok. Her k ad ın aynı gün yumurtlamıyormus. Sende kafana takma ovulasyonla bak
canm bende erken qebelik testi uapıcam ama bat günü yapmayımmı erken qebelik testiyleErken gebelik testlerine inanma canım
aynen benmde 1yılım gitdi telefon uygulamasıyla ovu testi yaptm alakası yok bilecanm ben aylarca telefondan kontrol ediyordum, bu ay ovulasyonla baktım, alaka sı yok. Her k ad ın aynı gün yumurtlamıyormus. Sende kafana takma ovulasyonla bak
Ozaman kizlar ben adetimi bekleyim sonra ovulasyon testini bende alim varmi onereceginiz bir markaaynen benmde 1yılım gitdi telefon uygulamasıyla ovu testi yaptm alakası yok bile
ben gitdi gidiyordan aldm 50tane 60 tlOzaman kizlar ben adetimi bekleyim sonra ovulasyon testini bende alim varmi onereceginiz bir marka
ben labaquick kullanıorm, ben memnunum, memnun olmayanda var 3 damla damlatnca sorun yaşanmıyor,Ozaman kizlar ben adetimi bekleyim sonra ovulasyon testini bende alim varmi onereceginiz bir marka
Canım bebek ancak 10 günde ana rahmine yerlesiyor belirtiler icin henüz erken reglin yaklasıncaki belirtileri dikkate al yoksa digerlerini kendimde yaptığımdan biliyorum psikolojik olarak yapiyoruzOnceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((
Canım ben de bu ay o batma oldu reglimden önce ama gebelik yoktu burda yorumlarda gozümemi ilisti artık onu da mi psikolojik yaptım bilmiyorumKızlar yeni hamişler adete yakın vajinada batma varmıydl sizde iğne gibi
Canım ben de bu ay o batma oldu reglimden önce ama gebelik yoktu burda yorumlarda gozümemi ilisti artık onu da mi psikolojik yaptım bilmiyorum
Hemen üzme kendini canım ben okudugum icin yapmış olabilirim ama hamile olanlar vardı bu benle alakalı bisey. Senin akinti durumun nasil o daha belirleyici oluyor reglin geliyor mu yoksa gebelik mi diyeYaaa off
Canım ben o erken gebelikcanm bende erken qebelik testi uapıcam ama bat günü yapmayımmı erken qebelik testiyle
aynen benmde 1yılım gitdi telefon uygulamasıyla ovu testi yaptm alakası yok bile
Kaç gün var canım adetinecanm bende erken qebelik testi uapıcam ama bat günü yapmayımmı erken qebelik testiyle
Bende hala var canım bugün baya var hatta rahim kalınlaştıgını hissediyorum resmenKızlar yeni hamişler adete yakın vajinada batma varmıydl sizde iğne gibi
Akıntım beyaz ama Pembeyede kacıyo vok acık pembeeHemen üzme kendini canım ben okudugum icin yapmış olabilirim ama hamile olanlar vardı bu benle alakalı bisey. Senin akinti durumun nasil o daha belirleyici oluyor reglin geliyor mu yoksa gebelik mi diye