Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti
Anladım canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder Allah.

İnşallah canım benim bi daha yapmama gerek yok sanırım idrar testini daha da koyulaşmaz herhalde
Yok canım controlden bile daha koyu çıkmış beta değerin baya yüksek anlasılan, güzelce de artmaya devam etsin insallah

Kız bir bebiş mi geliyor yoksa

Kizlar bende az once test yaptim erken gebelik testi sonuc tertemiz negatif. Bata 5 var. Galiba bu ayda birsey gorunmuyor bana malesef
aynen canm bende 5 6gün vatken yaptm negatif Gec höstere bilir

Anladım canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder Allah.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah zor bı durum bende yaşadım ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki
Canım üzülme kimyasal yaşayanların bir sonraki ay falan normal gebelikleri olmuş vücut hamiliğe hazırlıyor belli ki seni hayırlısyla sağlıkla gelecektir bebisin
Canım benim üzülme inşallah bidsha ki ay olur Butik alfa

Amin kızlar Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla sağlık güzel evlat nasip etsinn Yapacak birşey yok maalesef

Daha erken canım reglin gelene kadar umudu kaybetmek yok
Onceki ayda hep negatifti bu seferde oyle olacak ben biliyorum. Hayir yani hamile olmayacaksam neden bu belirtileri yasiyorum. Telefon uygulamasina gore yumurta gunu 12-13 nisandi belkide dedigin gibi erkendir ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…