Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kasık bel ağrısı dışında belirtin yok. Bide uyuma isteği

Hayırlı olsun canım. Sağlıklı geçsin inşallah. Darısı bu topikteki bizlere inşallah
AMİNNNN
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bi tane 6 yaşında oğlum var bi tane daha verirse rabbim yeter inşallah allahım herkese nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerinde

Benim kasık bel ağrısı dışında belirtin yok. Bide uyuma isteği
Benimde belim kasıklarım agrıyor birde dediğin gibi uyuma isteği var ama nedense erkenden uyanıyorum 2 saat geçiyor aradan tekrar uykum geliyor malum evde çocuk olunca uyumak imkansiz yorgunluk hat safhada

Evet artmamış doktor kimyasal gebelik adet olmayı bekle dedi
Çok geçmiş olsun değeriniz kaçtı peki adetiniz kaç gün geçince öğrenmiştiniz birde idrar testinde koyulaşma oldu mu hiç allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah zaten kimyasaldan sonra hemen kalınıyor diye duymuştum

Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti

Benimde belim kasıklarım agrıyor birde dediğin gibi uyuma isteği var ama nedense erkenden uyanıyorum 2 saat geçiyor aradan tekrar uykum geliyor malum evde çocuk olunca uyumak imkansiz yorgunluk hat safhada
Bende erken uyanıyorum. Aynı belirtiler.

Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti
Anladım canım geçmiş olsun bende takip ettim şuan aşırı koyulaşmış benim bana takip et demişti burda birisi doğru demiş sanırım koyulaşma olmazsa kimyasal gebeliktir demiş Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…