İnşallah canım benim bi daha yapmama gerek yok sanırım idrar testini daha da koyulaşmaz herhaldeBaya belirginlesmis artık canım gözün aydın güzel bir gebelik gecirirsin insallah
Benim kasık bel ağrısı dışında belirtin yok. Bide uyuma isteğiEvet canım şuan ara ara belim kasıklarım agrıyor ama belirtilerim de var yani göğüslerim aşırı şişti sızlıyo yüzümde bi sivilcelenme ki hiç sorma ara ara miğde bulantısı bide ben adetten önce tatlı yemekten içim dışım tatlı olur şimdi tatlı görmek istemiyorum resmen limon yemiştim hemde öyle böyle değil acaba mı diye o şekilde şüphelendim
Darısı başına inşallahGözün aydın, sağ alim kucagına alırsın inşallah
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bi tane 6 yaşında oğlum var bi tane daha verirse rabbim yeter inşallah allahım herkese nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorum sizlerindeHayırlı olsun canım. Sağlıklı geçsin inşallah. Darısı bu topikteki bizlere inşallah
AMİNNNN
tahlil mi yaptırdınKızlar hamileliğim kimyasal çıktı
Darısı başına inşallahyaa Allah Sağlıklı Qebelik nasip etsin canmdarısı bize belirtilerini ala bilirmiyiz
Evet artmamış doktor kimyasal gebelik adet olmayı bekle deditahlil mi yaptırdın
Aa çok geçmiş olsun. Nasıl bata kaç gün kala öptenmiştiniz. Değeriniz kaçtıKızlar hamileliğim kimyasal çıktı
Benimde belim kasıklarım agrıyor birde dediğin gibi uyuma isteği var ama nedense erkenden uyanıyorum 2 saat geçiyor aradan tekrar uykum geliyor malum evde çocuk olunca uyumak imkansiz yorgunluk hat safhadaBenim kasık bel ağrısı dışında belirtin yok. Bide uyuma isteği
Dört gün hala öğrenmiştimAa çok geçmiş olsun. Nasıl bata kaç gün kala öptenmiştiniz. Değeriniz kaçtı
Çok geçmiş olsun değeriniz kaçtı peki adetiniz kaç gün geçince öğrenmiştiniz birde idrar testinde koyulaşma oldu mu hiç allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah zaten kimyasaldan sonra hemen kalınıyor diye duymuştumEvet artmamış doktor kimyasal gebelik adet olmayı bekle dedi
Adete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı siliktiÇok geçmiş olsun değeriniz kaçtı peki adetiniz kaç gün geçince öğrenmiştiniz birde idrar testinde koyulaşma oldu mu hiç allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah zaten kimyasaldan sonra hemen kalınıyor diye duymuştum
Bende erken uyanıyorum. Aynı belirtiler.Benimde belim kasıklarım agrıyor birde dediğin gibi uyuma isteği var ama nedense erkenden uyanıyorum 2 saat geçiyor aradan tekrar uykum geliyor malum evde çocuk olunca uyumak imkansiz yorgunluk hat safhada
Anladım canım geçmiş olsun bende takip ettim şuan aşırı koyulaşmış benim bana takip et demişti burda birisi doğru demiş sanırım koyulaşma olmazsa kimyasal gebeliktir demiş Allah yardımcın olsunAdete 3 4 gün kala öğrendim betahgc 31di bugün adete bir gün var ve beta 34 olmuş sadece nerdeyse hiç artmamış doktor kimyasal dedi. Koyulaşma pek olamamıştı hep aynı silikti
Kan mı vermiştiniz kaçtı değeriniz. Tekrar geçmiş olsunDört gün hala öğrenmiştim
Anladım canım sağ Salim kucağına al inşallhBende erken uyanıyorum. Aynı belirtiler.
Kan mı vermiştiniz kaçtı değeriniz. Tekrar geçmiş olsun
Adetten önce kuruluk oluyo ama genelde yada koyu sarımsı akıntı senin bahsettiğin akıntı hamilelik döneminde oluyor inşallah bebiştirAynen gozumu bi açtim aha gelmiş dedim toalete bi gittim akintim var ama renksiz bir akinti
Amin cümlemiz inşllhAnladım canım sağ Salim kucağına al inşallh