Aynen cnm erken insallah vardir ama benimde de oyle oldu yumurtalamadan 2 3 gun sonra kasik bel agrisiyok canm Sadece Yumurtalama gününden sonra aşırı bel ağrım kasık ağrım oldu Bu kdr Yerleşme kanaması gibide değil canm yaa bilemedim off adet bağlangııcna dönmez İnşAllah Bende önce test yaptm hep negatif ama erkendo zaten
n adet olmazsam test yapıcam sbh sende yapıcanmı?Hm acaba yerleşe olabilirmi cnm insaah oyledir hic belirti yok mu sende
Bugun mu yapsam yarn mi bilmiyorum ki hele bugun bi gecsin garantiye alayim diyorumyarı
n adet olmazsam test yapıcam sbh sende yapıcanmı?
yaa öylemi hic yaşamadığım bel ağrısıydı ama aşırı ağrıdı yani kımıldayamadm yaa Her şeye razıyım yeterki gelsinAynen cnm erken insallah vardir ama benimde de oyle oldu yumurtalamadan 2 3 gun sonra kasik bel agrisi
aynn canm bu gün gecsn yarn olmazsam sbh ilk odrarla erken gebelik testine yapcamBugun mu yapsam yarn mi bilmiyorum ki hele bugun bi gecsin garantiye alayim diyorum
Ya kurtajdan once adet olacagimj anladim gogsum siserdi yuzum sivilcelenirdi ve adetin ilk 2 gunu çok agrim olurdu ama adetten sonra hic belirti kalmadi adetim ilk aydan duzene girdi ve simdiye dek bidaha sivilcelenme ya da gogus agrisi olmadi gelince ayni gub brz agrim oluyor geciyorbende göğus ağrısl hic olmaz zaten canm yaşamadm hic şimdide yok adet zamanımda pek ağrım olmaz zaten
benimde sivilcem cıkarı şu an yokYa kurtajdan once adet olacagimj anladim gogsum siserdi yuzum sivilcelenirdi ve adetin ilk 2 gunu çok agrim olurdu ama adetten sonra hic belirti kalmadi adetim ilk aydan duzene girdi ve simdiye dek bidaha sivilcelenme ya da gogus agrisi olmadi gelince ayni gub brz agrim oluyor geciyor
Insallah cnm yapalim insallah umutlarimiz gercek olur bosa gitmezbenimde sivilcem cıkarı şu an yokHeyacanlandm kızzz yarın test yapalımm beraber
İnşAllah Korkuyom ama Düeğişiklik olursa hbr ederim benInsallah cnm yapalim insallah umutlarimiz gercek olur bosa gitmez
Tm cnm o korku bende de var cok korkuyorum stresliyim bugun cokİnşAllah Korkuyom ama Düeğişiklik olursa hbr ederim ben
benm şu an sol kasıkta batma var hala ekmek ağzıma atdm bi an Midem Kuscam gibi oldu gectii ama hemendeTm cnm o korku bende de var cok korkuyorum stresliyim bugun cok
Sonucunim 36 çıktı kızlar. Artış olmuşO zaman sıvi alımınla ilgili olabilir silik çıkması insallah güzel sonuçlarla gelirsin canım bizi de haberdar edersin
İnşallahİnşallah güzel haberler verirsin bize
Adetiniz ne kadar geçti tebrik ediyorum bu arada Allah kucağına almayı nasip etsinSonucunim 36 çıktı kızlar. Artış olmuş
Aminn inşllh. Adetime 5 gün varAdetiniz ne kadar geçti tebrik ediyorum bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canım benim Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinSonucunim 36 çıktı kızlar. Artış olmuş
Etmesmiyim. İnşllh kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz sizlerde.Tebrikler canım benim Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinbizlere de dua et canım
yaa Allah Sağlıklı Qebelik nasip etsin canmAminn inşllh. Adetime 5 gün vardarısı başınıza