Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende ama aksam oyle şidetli agrilarim vardi ki adet oluyormusum gibi bakalim hayirlisi neyse o olsun cnm umutlanmak ta isteniyorum uzulurum diye bugun de gemezse yarin test yapacagim
Kuzum bak melinda- da regl gününde kramplar çekmiş. Ve bende okumuştum regl gününde ağrı çekip hamile olanları

Kuzum bak melinda- da regl gününde kramplar çekmiş. Ve bende okumuştum regl gününde ağrı çekip hamile olanları
Hadi ya bukadar agriya gore umutlanmaya korkuyorum sanki gelecekmis gibi degil geliyormus gibi agrim var
Yeni kalktin islaksik hisettim oyza beyaz akintim var adet daha yok inşallah olmaz

Hadi ya bukadar agriya gore umutlanmaya korkuyorum sanki gelecekmis gibi degil geliyormus gibi agrim var
Yeni kalktin islaksik hisettim oyza beyaz akintim var adet daha yok inşallah olmaz
Canm bendede aynı şekilde yaa sanki adetimmiş gibi ağrm var akıntım geliyo ama adet sandm ooof

Sen umudunu kaybetme bence refl belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzedigi icin anlayamıyoruz. Hatta ben şeyde okumuştum her ay regl zamanı ağrı çeken oluyomuş

Aynen gozumu bi açtim aha gelmiş dedim toalete bi gittim akintim var ama renksiz bir akinti
benm adetde ağrım olmaz canm ama akıntım benim bryazdı şu an Rengi değişdi ama sarı felan değil Sanki icinde pembe var gibi

Sen umudunu kaybetme bence refl belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzedigi icin anlayamıyoruz. Hatta ben şeyde okumuştum her ay regl zamanı ağrı çeken oluyomuş
Onu bende yaşadım ilk gebeligimde cnm hatta regl bekliyorum cok agrim vardi simdi gibi 6 gun gelmeynce test yaptim korkudan test bile yapamadim uzulurum diye

Be
benm adetde ağrım olmaz canm ama akıntım benim bryazdı şu an Rengi değişdi ama sarı felan değil Sanki icinde pembe var gibi
Renk hic yok bilidigin su rengi benim ki bilmiyorum bakalim hayirlisin senin de yarin di galiba ya da bugun mu ? Bat cnm

Onu bende yaşadım ilk gebeligimde cnm hatta regl bekliyorum cok agrim vardi simdi gibi 6 gun gelmeynce test yaptim korkudan test bile yapamadim uzulurum diye
Canım sende haklısın bende refl günümün gecmesini beklemiştim diğer sabah erkenden yapmıştım testi. İçin öyle rahat etcekse bekle bakalım kuzum

Be

Renk hic yok bilidigin su rengi benim ki bilmiyorum bakalim hayirlisin senin de yarin di galiba ya da bugun mu ? Bat cnm
benimkinde renk beyazdı sadece az önce gitdim cok azcık beyazla pembee tonu karışmış gibi ama kan feğil yani

Canım sende haklısın bende refl günümün gecmesini beklemiştim diğer sabah erkenden yapmıştım testi. İçin öyle rahat etcekse bekle bakalım kuzum
Ya inanirmisin test yapmaya korkuyorum hadi o 3 tane cok erken yaptigim icin oyleydi sma simdk gecikecek mi gelmeyecek mi cok tedirginim agrilarim olunca uzuluyorum aha gelecek diyorum uzulmek te istemiyorum okadar hayal umut boşa olmaz insallah

Hm acaba yerleşe olabilirmi cnm insaah oyledir hic belirti yok mu sende
yok canm Sadece Yumurtalama gününden sonra aşırı bel ağrım kasık ağrım oldu Bu kdr Yerleşme kanaması gibide değil canm yaa bilemedim off adet bağlangııcna dönmez İnşAllah Bende önce test yaptm hep negatif ama erkendo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…