- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Rehiiis bugün senin test günün nerdesiin2 günbu gübü saymasak ama yaptm bu gün Hüsraaaaan
İlk idrarla kesinlikle olmaz ilki yap 12-4arası müsait bir saatte sıvıyı bir saat kesip yapabilirsin bazıları iki saat kesiyormuş ama gereksizmiş çıkıcaksa çıkıyo pik bi saatleKızlar ovulasyon testi ni ne zaman yapmalıyız hani ilk idrar Lami yoksa bekleyecekmiyim su içip icmemem etki eder mi
Ben de hiç bir belirti yok şu anS SarisinmelekkRehis Maliko Sohrab @hayathey @Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin teyzosu bekliyo burda minnakları
Canm en az 3 saat sıvı alımını kesmelisin. İlk idrar ile olmaz. Ben mesela ilk idrardan sonra sıvı alımı pek yapmadan 2 yda 3 saat sonra testi yapıyordum.Kızlar ovulasyon testi ni ne zaman yapmalıyız hani ilk idrar Lami yoksa bekleyecekmiyim su içip icmemem etki eder mi
Hamile kaldigim ay garip bir his bende de olmuştuaynen canım sanki adet olcamyarın olmam lazm ben yinede yapayım negatife hazırım bari rahat rahat adeti bekleyim olmazsada napayım
Ovulasyon takıp ettim cnm yumurtlamadan eminim tam 3 gün var adete ama oks acıkardı herhaldeCanım adet gününü bekle bide . Geç döllenmeler olabiliyo
Tamam canım sağolİlk idrarla kesinlikle olmaz ilki yap 12-4arası müsait bir saatte sıvıyı bir saat kesip yapabilirsin bazıları iki saat kesiyormuş ama gereksizmiş çıkıcaksa çıkıyo pik bi saatle
Kızlar daha iyi bilgi verir ama benim bildigim kdarıyla öncesinde bi kaç saat sıvı almıcaksın ve öğleden sonra hergün aynı saatte yamak gerekiyo diye biliyorum. Bilen kızlar cevap verir yineKızlar ovulasyon testi ni ne zaman yapmalıyız hani ilk idrar Lami yoksa bekleyecekmiyim su içip icmemem etki eder mi
O zaman üzülme kuzum daha mayıs da varOvulasyon takıp ettim cnm yumurtlamadan eminim tam 3 gün var adete ama oks acıkardı herhalde
Belirtilere takılma canım bazılarında hiç belirti olmuyoBen de hiç bir belirti yok şu an
Sağol canımKızlar daha iyi bilgi verir ama benim bildigim kdarıyla öncesinde bi kaç saat sıvı almıcaksın ve öğleden sonra hergün aynı saatte yamak gerekiyo diye biliyorum. Bilen kızlar cevap verir yine
İnşallahBelirtilere takılma canım bazılarında hiç belirti olmuyo
Öyle tabi test yapmak için regl gününü mü bekliceksinİnşallahHayırlısı olsun
Kızlar ovulasyon testi ni ne zaman yapmalıyız hani ilk idrar Lami yoksa bekleyecekmiyim su içip icmemem etki eder mi
Ebru ceylanin videolarını izlemistim, sabah da gayet yapılabildiğini soylemisti onemli olan ilk idrarinla yapmamak, ilk idrarini yapip 2 saat sonra test yapabilirsin, o arada da birsey icmezsen sorun olmaz, bence en kolay olani sabah yapmak olurKızlar ovulasyon testi ni ne zaman yapmalıyız hani ilk idrar Lami yoksa bekleyecekmiyim su içip icmemem etki eder mi
Evet bir kaç gün daha bekleyeceğim.Öyle tabi test yapmak için regl gününü mü bekliceksin
evet canm biliyorum 10nisan bu gün 12gün oldu bendede kramlar oluyo inşAllah öyledirHamile kaldigim ay garip bir his bende de olmuştuAzze nin dediği gibi hissetmistim hatta eşim de hissetmisti...sonra bekledigim adet gunlerimde 2 gun kramp yasamistim meğer yerleşme oluyormus o sırada.. Insallah senin de yerlesme oluyordur canım, sen yine de testini yap yumurtlama gununu biliyorsan, ben bilmiyordum
yarın yapıcam canım evde yoktu bu gün aldm erken qebelik testi İnşAllah yapıcam atıcamRehiiis bugün senin test günün nerdesiin❤❤
İnşallah güzel haberler verirsin bizeEvet bir kaç gün daha bekleyeceğim.
İnşAllah güzel haberlerini bekliyoruzyarın yapıcam canım evde yoktu bu gün aldm erken qebelik testi İnşAllah yapıcam atıcam