Bence bizlere altın madalya felan verilmeli karnımızın şişip kilo almak için bu kadar cabaladıgımızdanhiss ediyodum canm ama sonra Hissi gitdi bebeğim yaaa
Rabbim insallah hepimize nasip eder o histen .Olmayinca yikilis kotu.Gene de aklimizda olmayabileceginde olmaliYa bilmiyorum ben kesin hamileyim bu ay dedigim ay hamileydim o zaman gercekten farklı bi his olmuştu
Ben ilk kez ovuslasyon yapiyorum bu ay yumurtlama olmayabilirde demiyaa canm bu sürec cok Stresli adet olmayınca bi dert olunca bir dert Yumurtalama bi dert yumurtalamamam bir dert yumurtalayınca Artık gunler gecmiyo yumurtlamayınca bu ayda olmadı diyip uzuluyosun
böyle olmaz biraz terbiye et şunlarıYumurtam bile nazli benim hemen gelmem diyor
Ben 90a raziyim inanBence bizlere altın madalya felan verilmeli karnımızın şişip kilo almak için bu kadar cabaladıgımızdan
pco varsa olmaya bilirde bende pco var ama her ay yumurtluyorumBen ilk kez ovuslasyon yapiyorum bu ay yumurtlama olmayabilirde demi
O kadar caksir icip yararli seyler yiyorum kemdi kaybederböyle olmaz biraz terbiye et şunları
Evet ya hiç onları gözüm görmüyo herşey bi şekilde halledilirBen 90a raziyim inanolsunda kilo verilir diyorum .suan 70im
pco varsa olmaya bilirde bende pco var ama her ay yumurtluyorum
Yan etki mi yapıyo napıyoO kadar caksir icip yararli seyler yiyorum kemdi kaybeder
Yan etki mi yapıyo napıyo
Yaptım tabiki negatifYaptır bakalım kuzum
Testler aynı cnm. Geldim haatsneye kan verdim öğleden sonra çıkcak.Testler aynı marka mıydı canım? Değişiyor çünkü hepsinde, ben silik de olsa görüyorum senin kan vermen lazım güzel haberlerini bekliyorum
Adet başlayacak hissi varsa bence geçmesini bekle adet gününün
Yok herhangi bir ilaç kullanmadım ben. Folik asit dışındaCanım sen bir ilac falan kullaniyor musun yada çatlatma ignesi yaptirdın mı oyle olunca siliklesme oluyor da
İkiside aynı marka. Geldim kan verdim öğleden sonra çıkcakEğer hemen cıktysa bende cok silik bi cizgi gördüm. Eğer test markaları farklıysa ondan da olabilir. Sen en iyisi kan ver canm
Canım adet gününü bekle bide . Geç döllenmeler olabiliyoYaptım tabiki negatif
Hadi hakkında hayırlısı kuzum bekliyoruz meraklaİkiside aynı marka. Geldim kan verdim öğleden sonra çıkcak
O zaman sıvi alımınla ilgili olabilir silik çıkması insallah güzel sonuçlarla gelirsin canım bizi de haberdar edersinYo
Yok herhangi bir ilaç kullanmadım ben. Folik asit dışında