Hamilelik Planlamaları

catloverk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
1.274
1.258
Arkadaşlar herkese Selamlar ,

Ağustos ayı gibi eşimle hamilelik planlamak istiyoruz.
O zamana kadar da doktor ve hamilelik araştırması yapıyorum. Ataşehir Acıbadem Hastanesinde bildiğiniz güvendiğiniz memnun kaldığınız bir doktor var mı ? Tecrübelerinizi iletebilir misiniz ?
Hamilelikle alakalı hiçbir şey bilmediğimizden bu işler nasıl yürüyor bi fikrimiz yok ?
Önce doktora mı görünmeliyiz hamilelik düşünüyoruz diye yoksa denemelere başlayıp hamile kalıp ya da bi süre kalamadıktan sonra mı doktora görünmeliyim ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ne kadarlık evlisiniz, eğer 1 yılı geçmediyse yüksek ihtimalle gittiğiniz doktordan ‘en az 1 yıl doğal yollarla denemelisiniz’ cevabı alıcaksınız. Tabii herşey yolundamı diye ön muayene yaptırabilirsiniz. Regl döngünüzün 3. Günü doktor randevusu alın. Ama bundan daha önce eşiniz 2-3 gün ilişkiye girmeyip ürolojide spermiogram testi versin. O test sonucu ile kadın doğum uzmanına gidebilirsiniz. Eşinizindesizinde sonuçlarını değerlendirecektir. Yüksek ihtimalle vajinal ultrason yapıp rahminize ve yumurtalıklarınızın durumuna bakacaktır. Umarım hiçbir sorununuz yoktur ve istediğiniz ilk an hamile kalabilirsiniz .

Yorumlarınız için teşekkür ederim 3 senelik evliyim. Umarım ilkte olur :) Önerebileceğiniz bir doktor var mı İstanbul Anadolu yakasında

Parvana seyidova Ataşehir Acıbadem
Hayatımda gördüğün en muazzam kadın Doğum doktoru istanbuldan taşındım orda olsaydım kesinlikle ona giderdim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…