Hamilelik öncesi

Schiller

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
157
44
13
Arkadaşlar folidoce folik asit ilacı sürekli kullanan var mi.ben de yan etki yaptı da.etkisi nedir?
Tarlusal adet söktürücü sürekli kullanan var mi?ya da nasıl kullanıyorsunuz...

Bende herhangi bir yan etki yapmadı canım

Aklımda tutuyorum otomatik gidiyorum

, post: 44489056, member: 694709"]Kullanmadım

Konuyla alakalı değil ama sormak istedim Nickini aklında nasıl tutuyon [/QUOTE]
Aklimda tutmuyorum

Doktorum bana da verdi folik asit, gebelik için iyi bir zemin hazırlar dedi. Bende yan etkisi olmadı

Bende 3 aydir kullaniyorum hic bir yan etkisi yok.

Evet hamileydim kullandığımda biraktırdı doktor

Aa hamile kaldigin anda biraktirdi mi doktor?

Oysa folik asit cok önemli, özelikle hamileligin ilk 3 ayinda. Hatta hamile olmadan 2 -3 ay önce alinmasi gerek.
Folik asit alinmadiginda bebekte spina bifida hastaligi cikma riski cok daha yüksek oluyor. Bunun yani sira baska hastaliklarin riskinide azaltiyor.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Spina_bifida

Bende asiri halsizlik ve yorgunluk yapti.biraktim duzeldi ama yeniden kullanmaya basliycam mecburen bebek calismalarina basladigimda...

Dediğim Gibi kabızlık yaptı çok kötü oldum doktorda ilacı kesti düzeldim bi sorun yaşamadım ondan sonra

Dediğim Gibi kabızlık yaptı çok kötü oldum doktorda ilacı kesti düzeldim bi sorun yaşamadım ondan sonra

Bilemedim, bende su an cesitli vitaminlar bulunduran, aralarinda folik asitta olan bir hap iciyorum ve hic birsey olmadi. Sanirim her vücüd ayni tepkiyi vermiyor. Umarim sag saglim cocugunu kucagini alirsin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…