Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi hazırlık ❤❤ buyrunn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de öyle olduğu için gerek duymadım testlere
Bende akıntı oldugu ıcın gerek duymazdım ama benım akıntıdan 2 3 gun sonra yumurtlama oldu pik oldu yanı öyle anladım bu ay.gecen ay olsa akıntı zAmanı degerlendırır sonra bırakırdım.meğer öyle yumurtlama zamanını kaçırıyomuşum

Bende akıntı oldugu ıcın gerek duymazdım ama benım akıntıdan 2 3 gun sonra yumurtlama oldu pik oldu yanı öyle anladım bu ay.gecen ay olsa akıntı zAmanı degerlendırır sonra bırakırdım.meğer öyle yumurtlama zamanını kaçırıyomuşum
İşte onun için adetten sonra gün aşırı ilişki yaşayın diyo doktorlar cnm ama bazen zorluyor iş güç

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YANİ 15.GÜNDE YUMURTLAMAYI GÖRDÜM ÇATLADIĞINIDA GÖRÜRÜM İNŞALLAH :21:
BELİRTİLER DÜN GECE BAŞLAYAN SAĞ TARAF TA HAFİF HAFİF Bİ KASIK AĞRISI..AKINTIM BAHSEDİLEN GİBİ DEĞİL ÇOK FAZLA YOK..BİRDE SAĞ BEL BOŞLUĞUMDA HAFİF BİR BATMA ŞEKLİNDE AĞRI VAR....

Eki Görüntüle 2284604
Canim benimde bugun sol tarafimda keskin bir agri ve batma oldu yumurtlama günümdeyim bende sence catlamismidir

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YANİ 15.GÜNDE YUMURTLAMAYI GÖRDÜM ÇATLADIĞINIDA GÖRÜRÜM İNŞALLAH :21:
BELİRTİLER DÜN GECE BAŞLAYAN SAĞ TARAF TA HAFİF HAFİF Bİ KASIK AĞRISI..AKINTIM BAHSEDİLEN GİBİ DEĞİL ÇOK FAZLA YOK..BİRDE SAĞ BEL BOŞLUĞUMDA HAFİF BİR BATMA ŞEKLİNDE AĞRI VAR....

Eki Görüntüle 2284604
Canim hangi markayi kullandin ovulasyon testinde

Aynen öyle diyorlar canım valla bende çalışan biriyim eve geldiğimde çok yorgun oluyorum artık olduğu kadar rabbim hayırlı zamanda bebişler nasip etsin bizlere 🙏🙏🙏
Benim eşim de vardiyalı çalışıyor ben öğretmenim bazen günde Bi saat görüşüyoruz o işe gidiyo ben geliyorum😑

Laboquick kullanıyorm canm bugün bendede kask ağrısı vardı yani oldğu zaman çatlama değil iyice büyümş oluyor yarn silkleşirse çatladı artk diyecegim bakalm
Ben ovulasyon kullanmadim bu ayda olmazsa bende düşünüyorum almayı ,bugün kaşık ağrısı coktu bende demekki büyümüş ne zaman çatlar bilmiyorum 🙈

Back