Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm ben onu bilmiyorum ama görümcem planlı hamile kalmıştı doktora gitmişti folik asit multivitamin ve demir ilacı almaya başlamıştı üç ay kullandı ve sonrasında hamile kaldı bi süre daha devam etti. testleri bilmiyorum ama vücudunu hazırlamak için takviye veriyorlar. ben öyle dangul dungul hamile kalanlardan olduğum için ancak bu kadar yardımcı olabilicem..
amh, Lh, Fsh ına baktır, tiroit, şeker vs de ekle ama ilk 3 ü çok önemli.progesteronunu ölçtür.pıhtılaşma testi yaptır biraz tuzludur ama bebeğin düşmesine neden olur.hrerşeyim tamamı diye bakayım içim rahatlasın dersende hsg çekin ve eşin sperm testi yaptırsın.bir de genetik testi var ama onda pek sıkıntı olmaz sanıyorum..sağlıklı ve tez gebelikler diliyorum.
bebek düşünüyorum diye bir kadın doğum uzmanına gidersen ilk yapacağı test smeardir, birde folik asite başlatır. onun dışında başlangıçta birşey istemez. birkaç ay denersiniz, eğer olmazsa o zaman sırasıyla sorun nerde diye aramaya başlar ve gerekli testleri ister. onun dışında ben gebelik testi için evime çok yakın diye sağlık ocağına gittiğimde aile hekimim bütün kan testlerini yaptıralım deyip 1sayfa test yaptırdı ama kadın doğumda istememişlerdi bunları.
toksoplazma ıgg ve ıgm testlerini yaptır özellikle iste yapmıyosa başka doktora git yaptır. ben gebelik öncesinde bu testi yaptırmadığım için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım... çok önemli..