Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyken hacamat yaptırılmaz zararlı. Ama hamile kalmaya çok faydası var özellikle beline yaptırdığın hacamat çok etki ediyor hamile kalmaya
Yaptırdım 2 kere faydasınıda gördümKendiniz yaptırdınız mı hiç?
Yaptırdım 2 kere faydasınıda gördüm
merhaba baya zaman olmuş ama bu konu da benim de soru işaretlerim var bu ay yumurta takibi yaptırıcam ilaç kullanıyorum yumurta geliştirici ilaç bitikten sonra hacamat yaptırsam olur mu acabaHamileyken hacamat yaptırılmaz zararlı. Ama hamile kalmaya çok faydası var özellikle beline yaptırdığın hacamat çok etki ediyor hamile kalmaya
Hacamat tek seferde o kadar etkili değildir mucizeler beklememek lazım etkili sonuç için günümüzdeki beslenme ve çevre kirliliğinden dolayı senede 3-4 kez tekrarlanması gerekir Buda 3-4ayda bir düzenli yaptırmak gerekir demek hamile kalmaya faydası var bel ve kasık bölgesine uygulamalar yapılıyor bence hamilelik şüpheniz varsa yaptırmayın hamilelere uygulanmıyor düşük oluşturma riski var birde ilaç kullanıyormuşsunuz doktorunuza sormadan yaptırmamanızı tavsiye ederimmerhaba baya zaman olmuş ama bu konu da benim de soru işaretlerim var bu ay yumurta takibi yaptırıcam ilaç kullanıyorum yumurta geliştirici ilaç bitikten sonra hacamat yaptırsam olur mu acaba
Cevabınız için teşekkür ederim. Bende İki aydır vucüt detoksuna başlamıştım hacamat ile sırt baş bel bacaklar ve ayaklar şeklinde 5 seanslık şimdi ilaç kullandığım için bende kararsız kaldım olumsuz bir etki olursa ilaç kullanırken diye . Sırt ve baş yapıldı şimdi bel de sıra . Adet bitiminin hemen sonrasında ilişki olmadan yaptırıyorum normalde ben de . .ilaç bitikten sonra adetim biter bitmez ilişki olmadan yaptırsam mi diye düşünmüştüm . Ama risk almayayım en iyisi bir sonraki ay yaptırırımHacamat tek seferde o kadar etkili değildir mucizeler beklememek lazım etkili sonuç için günümüzdeki beslenme ve çevre kirliliğinden dolayı senede 3-4 kez tekrarlanması gerekir Buda 3-4ayda bir düzenli yaptırmak gerekir demek hamile kalmaya faydası var bel ve kasık bölgesine uygulamalar yapılıyor bence hamilelik şüpheniz varsa yaptırmayın hamilelere uygulanmıyor düşük oluşturma riski var birde ilaç kullanıyormuşsunuz doktorunuza sormadan yaptırmamanızı tavsiye ederim