Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Öncesi Folik Asite Başlamak İstiyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

happydays1000

Kun Fe Yekun...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
2.047
1.555
83
33
merhaba hanımlar.. artık yavas yavas planımız arasına bebiş girdi...ve genel amaçlı bir muayene için doktordan maalesef taaa 5 temmuza randevu bulabildim ozamana kadarda folik aside başlamak istiyorum...fakat aklıma bikaç şey takıldı

-mesela adetken kullanılabiliyor mu
-misal adetten 10 gün sonra başlamak gerek gibi bi durum var mı

-birde diyorlar ya en az 3 ay kullanın diye diyelimki 3 ay tutmadı ondan sonra hala devam etmek gerekir mi fazlasının olumsuz yan etkisi yok diye okudum ?? yardımcı olurmusunuz

Aile hekimliğinde de gidip değerlerinizi olcturun üst sınıra yaklaştıkça bırakırsınız. Adetliyken de kullanabilirsiniz sorun yok.

Aile hekimliğinde de gidip değerlerinizi olcturun üst sınıra yaklaştıkça bırakırsınız. Adetliyken de kullanabilirsiniz sorun yok.
aaa tamamdır süperr..folik asit kullanıyorum değerlerime baktırmak istiyorum desem olur herlde takip için

merhaba yaklaşık 1 aydır kullanıyorum geçen ay doktor kontrolu ile başladım tahliller vs. malesef geçen ay tutmadı kırmızıları gördüm bu ay yeniden denicez gebelikten önce 3 ay kullanın diyolar ama yine de bi danışmak lazım. regl ikende içtim bişey olmadı

çok teşekkr ederim canm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…