Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik öncesi bitki çayları zararlı mı?
- Konu Sahibi Hermiione
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2021
- 913
- 689
- 53
- 7 Mart 2022
- 74
- 68
- 3
- 28
Evet onu bende duydum ama diğer çaylar içinde geçerli mi bu peki?Yeşil çayın folik asit değerini düşürdüğünü okumuştum bir yerde araştırın derim
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Ben de tüketilmemesi taraftarıyım açıkcasıHamile kalmak istiyorum fakat bitki çayı aşığıyım. tüketilmesini tavsiye etmeyenler var sizce ne kadar doğru kızlar ?
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Yesilcay kan sulandirir diye biliyorum. O yuzden riskli olabilir doktor onayiyla kisitli tuketmelisin bnceHamile kalmak istiyorum fakat bitki çayı aşığıyım. tüketilmesini tavsiye etmeyenler var sizce ne kadar doğru kızlar ?
- 7 Mart 2022
- 74
- 68
- 3
- 28
Nedenini öğrenebilir miyimBen de tüketilmemesi taraftarıyım açıkcası
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum düşük yapabilceği söyleniyor o yüzden ama ne kadar doğru bilemem tabiNedenini öğrenebilir miyim
- 7 Mart 2022
- 74
- 68
- 3
- 28
Evet bende yeşil çay folik asit emilimini engelliyor diye biliyorum ama diğer çaylar hakkında bir bilginiz var mı örneğin ıhlamur adaçayı papatya Melisa vs.Yesilcay kan sulandirir diye biliyorum. O yuzden riskli olabilir doktor onayiyla kisitli tuketmelisin bnce
- 7 Mart 2022
- 74
- 68
- 3
- 28
Anladım umarım bu hepsi için geçerli değildirÇok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum düşük yapabilceği söyleniyor o yüzden ama ne kadar doğru bilemem tabi
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Bitki çayları dolaşım ve sindirim sistemini gevşetir o yuzden önerilmez.
Hatta melisa papatya sinir sistemini bile rahatlatır.
Ama bazılarına izin veriliyor önemli olan içinde neler olduğunu bilmek
Sinemaki adacayi kesinlikle onerilmez.
Zencefil önerilir mideyi rahatlatıgi için gebelerde de tercih ediliyor günde 1 fincan sınırında
Gebelik planlarken muayene olmalı ve doktor muayenesinde mutlaka danisilmasi gereken bir konu.
Hatta melisa papatya sinir sistemini bile rahatlatır.
Ama bazılarına izin veriliyor önemli olan içinde neler olduğunu bilmek
Sinemaki adacayi kesinlikle onerilmez.
Zencefil önerilir mideyi rahatlatıgi için gebelerde de tercih ediliyor günde 1 fincan sınırında
Gebelik planlarken muayene olmalı ve doktor muayenesinde mutlaka danisilmasi gereken bir konu.
- 16 Haziran 2011
- 14.958
- 63.100
- 798
Anladım umarım bu hepsi için geçerli değildir
Uzmanlar , hamilelik şüphesi olan veya kronik rahatsızlıkları bulunan kişileri karışım bitki çayı içmemeleri yönünde özellikle uyarıyor.
Hazır poşet çay formundaki ürünlerde içerikte birden fazla bitki adı yer almakta. Ancak bu bitkilerin yüzdesel oranını bilme imkanımız yok.
İçeriğindeki bir bitkiye alerjimiz de olabilir , bitkinin kendi yapısal özellikleri ( kan sulandırıcı vs ) zarara yol açabilir.
Merak ettiğiniz her bitki türü için yararları ve zararları diye araştırma yapabilirsiniz.
- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 158
- 32
- 21 Mart 2021
- 913
- 689
- 53
Papatya çayı stres azaltıcı etkisi olduğundan hamile olmadan önce tüketilebilir diye biliyorum ama gebelik sırasında hiç bir bitki çayına güvenme hatta dereotu maydanoz bile tehlikeli bazılarınaEvet onu bende duydum ama diğer çaylar içinde geçerli mi bu peki?
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
İnşallah canım benim dediğin gibi olur yineAnladım umarım bu hepsi için geçerli değildir
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133