ben sigara içmiyorum ama yazacaklarım sizi üzecek şeyler değil :) bayıla bayıla sigara içen bir insandım hamile kalmadan önce. ben bir şekilde kesebildim ve tüp bebek transferi olacağım sabah son sigaramı içmiş bulundum, şu an neredeyse 23 haftalık hamileyim. bende işe yarayan düşünce hep “çok canım isterse bir fırt alırım” oldu. eşim de sağ olsun ne zaman ona “ay ne güzel sigara içtin” desem al bir fırt istersen dedi, içseniz de yargılanmayacağınızı hissetmek çok iyi geliyor. Bir de daha o kadar erken ki. Ben içimde gerçekten bir bebek olduğunu, bir çocuk doğuracağımı 12. hafta kontrolünde idrak ettim. bence kalp atışını duyduğunuzda, yavaş yavaş bir bebek formuna döndüğünde siz de bırakacaksınız.Öncelikle SIGARA ICMEYEN ANNE ADAYLARI YAZMAZSA SEVİNİRİM. Çünkü inanın biz de biliyoruz zararlarını, risklerini. Nasihatler işe yaramıyor, gerçekçi deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle.
5 haftalık yeni bir anne adayıyım. Su an bıraktım diyemeyiz hala günde bir kaç kaçamak oluyorsiz neler yaptınız nasıl bıraktınız? Tecrübelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Merhaba bende bugün öğrendim 1 yıldır istiyordum artı pcos vardı dr 4 haftalık dedi beta 155 çıktı kese görünmüyor haftaya tekrar gel dedi sigara kullanıyorum hemde fazlasıyla kesenin görünmemesi normal mi sizce adetim 3 gün geçti çiş testleri kan testi pozitif beta düşük mü sizce kayıp yaşamaktan çok korkuyorumİyi tarafından bakalim sonucta azaltmışsınızKaç haftaliksiniz? Ben su an kese bile görmedim sadece kanda artış mevcut şükür. Haftaya doktora gideceğim. Acaba insana kafası geliyor mu görünce o ekranda bebeği? Etkiler mi birakmayı kolaylaştırır mı? Yada karında hareket hissedince mi insan anlıyor içinde bebek olduğunu Kafamda deli sorular
ben ilk pozitifi gördüğümde son bir sigara yaktım ve ondan beri daha içmedim. aklıma geliyor evet ama sanırım bebeği çok istediğim için hiç acaba içsem mi diye düsünmedim. 16 gün oldu bugün tamÖncelikle SIGARA ICMEYEN ANNE ADAYLARI YAZMAZSA SEVİNİRİM. Çünkü inanın biz de biliyoruz zararlarını, risklerini. Nasihatler işe yaramıyor, gerçekçi deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle.
5 haftalık yeni bir anne adayıyım. Su an bıraktım diyemeyiz hala günde bir kaç kaçamak oluyorsiz neler yaptınız nasıl bıraktınız? Tecrübelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Ben amh düşüklüğü teshisi aldim eylulde. Hic beklemiyordum. 0,3 amhdan bahsediyorum. Niye beklemiyordum her sene muntazam kontrollerini yaptiran yumurtalarina falan baktiran biriydim. Neyse doktor dedi ki sigarayi birakmazsan bebegi unut tup bebek dahi olmaz. 1 hafta 10 gun kadar gunde 3-5 ictim. Sonra bir is gorusmem esnasinda o kadar cok sigara ictim ki. Ayni gun sigarayi biraktim. Cunku boyle olmayacakti. Gunde 1 tane bile icseniz sigarayla baglantiniz kaliyor ve o bag kopmuyor. Surekli kendime sure verdim iste haftasonu 1 tane icicem yarin icicem ama hic icmedim. Cok sukur 2 ay sonra da hamile kaldim hem de tüp bebek testlerim yapilirken dogal yoldan.Öncelikle SIGARA ICMEYEN ANNE ADAYLARI YAZMAZSA SEVİNİRİM. Çünkü inanın biz de biliyoruz zararlarını, risklerini. Nasihatler işe yaramıyor, gerçekçi deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle.
Cok guzel aciklamissiniz gercekten okurken gulumsedim:). Ben de daha 4 haftalik bile degilim ama cizgiyi gordugum an bitirmem lazim dedim. Ben esimden bir firt aliyorum arada, direkt kesemedim. Her sabah uyandigimda aklimda kahve ve sigara oluyor. Ama zamanla alisacagim surece diye umuyorumben sigara içmiyorum ama yazacaklarım sizi üzecek şeyler değil :) bayıla bayıla sigara içen bir insandım hamile kalmadan önce. ben bir şekilde kesebildim ve tüp bebek transferi olacağım sabah son sigaramı içmiş bulundum, şu an neredeyse 23 haftalık hamileyim. bende işe yarayan düşünce hep “çok canım isterse bir fırt alırım” oldu. eşim de sağ olsun ne zaman ona “ay ne güzel sigara içtin” desem al bir fırt istersen dedi, içseniz de yargılanmayacağınızı hissetmek çok iyi geliyor. Bir de daha o kadar erken ki. Ben içimde gerçekten bir bebek olduğunu, bir çocuk doğuracağımı 12. hafta kontrolünde idrak ettim. bence kalp atışını duyduğunuzda, yavaş yavaş bir bebek formuna döndüğünde siz de bırakacaksınız.
Bırakamazsanız da kimse kimseyi anneliğiyle ilgili kötü hissettirmemeli. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Ben bir mola verdiğimi düşündüm. 6 ay oldu neredeyse hala “doğurunca çok canım isterse içeceğim” diyorum. Üstelik şu an kokusuna tahammül edemiyorum. Belki bunu deneyebilirsiniz. Sigarayı bıraktım değil de, kısa bir mola verdim gibi :) umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hamile kalmadan önce elektronik sigaraya başlamıştım. Günde neredeyse 2 paket sigara içerdim ve çok denememe rağmen asla bırakamamıştım. Hamileliğimi öğrendiğim an elektroniği de bıraktım çok canım istese de bi daha elime almadım. Bebeğime bir şey olursa vicdan azanı çekmektense sigara yoksunluğuna dayandım. Darısı başınıza.Öncelikle SIGARA ICMEYEN ANNE ADAYLARI YAZMAZSA SEVİNİRİM. Çünkü inanın biz de biliyoruz zararlarını, risklerini. Nasihatler işe yaramıyor, gerçekçi deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle.