EheheheAma siz şimdi en iyi anne olduklarını gösterecekleri, egolarını konuşturacakları ve kınayacakları mühim bir konuyu ellerinden almış oldunuzzzz. Ne demek sigara içmeyen anne adayları yazmasın? Teessüffff ederim
Allen car metodunu bir araştırın derim. Ben onunla bıraktım. Bilinçaltı çalışmaları yaptırdım/yaptım. Özellikle allenın çok faydası oldu.
EheheheYa o kadar bununla ilgili konu okudum hep bi hamile olduğum an ağzıma sürmedimciler içenleri eleştirenler Onlara ihtiyacımız yok bu konuda Allen car ın youtube daki videosunu izledim dün. 17 18 saat icmeden durdum ama sonra bişeye canım sıkıldı hop bi tane yaktım Bilinçaltı çalışmalarını nasıl yaptınız acaba
Cokk sevinirim. Benim de iş yerim cok stresli. Sırf o masadan kalkıp sigara icmeye gitmek bile yıllardır dinlenme şekli olmuş bendeİşte can sıkılınca içmekte bilinçaltı çalışmalarına giriyor. Mantıkla çözemeyincr tamamen o alana yöneldim. Özelden yazayım size. Bu arada günde 2 paket sigara kullanam içmeyen yiyen birisiydim. Çom stresli bir işim vardı olmadan olmaz diyodum ama oluyormuş. 3 gün zorluyor gerçekten ama sonra unutuluyor. İsterseniz başarabilirsiniz ha diyelim olmadı üzülmeyin. Benim doktorum en hafifinden white 3 taneye izin vermişti. Stres daha zararlı diyerek ama tabii ki gönül bırakmaktan yana.
En sağlıklısını yapmışsınız. Umarım her isteyen bu şekilde bırakabilirÖğrendiğim gün biraktim. Hala canim cekiyor arada esimi kokluyorum fln ama alakali alakasiz bir sıkıntı çıkarsa ben kendimi bir ömür suçlarım o vicdani yükü taşımak istemiyorum.
Ay 1 yazacaktım 2 yazmışım. 1 paket içiyorum şuanBende bırakamadım. Normalde içtiğimden hafif incesini içiyorum ama kesmiyor. Normalde 1.5 paket içerdim günde. Şimdi 2 paket içiyorum. Elimde değil
İyi tarafından bakalim sonucta azaltmışsınızAy 1 yazacaktım 2 yazmışım. 1 paket içiyorum şuan
Muazzam bir yol olmuş bu. Şu şekil kolaylikla kurtulmayı nasip et AllahimBen de ilk bırakamadım. 5-6 haftaya kadar günde yarım sigara anca içiyordum, bazen eşimden cekiyordum. Kendim yakınca vicdan yapıyordum söndürüyordum bitirmeden. 7. hafta ile öyle bi tiksinti geldi ki anlatamam. Şu an birinin elinde sigara görsem kusasım geliyor. Eşim içip geldiği zaman yanıma bile oturtmuyorum, kokusuna dayanamıyorum. Çok garip oldu benim için de ama iyi ki olmuş hiç zorlanmadım böylelikle.
Amiiin inşallah. Ben de hep dua ediyordum Allahım zorlanmayayım nolur tiksindir beni diye. Oldu valla. Darısı sizeMuazzam bir yol olmuş bu. Şu şekil kolaylikla kurtulmayı nasip et Allahim
Cok teşekkür ederim aminnAmiiin inşallah. Ben de hep dua ediyordum Allahım zorlanmayayım nolur tiksindir beni diye. Oldu valla. Darısı sizeÇok zor biliyorum. Vicdan da çok zor bağımlılık da. Ben şeyden çok etkilenmiştim, okuduğum bir mesajda bir anne adayı animasyon izlediğini söylemişti bırakmak için. İşte annesi sigara içerken içerideki bebeğin nefes alamadığını, boğulduğunu gördüğünü o sahneden etkilenip bıraktığını yazmıştı. Okuyunca benim de tüylerim ürpermişti. Böyle şeylerden de yardım alabilirsiniz vicdan yapan biriyseniz. Zor bir yol ama denemeye değer. Allah kolaylık versin
Canım benim hayırlı olsunn bende çok korkuyordum napicam ne edicem nasıl birakicam içten içe hep bir dusunceler vardı ama dedimki pozitifi görünce bidaha içmek yokÖncelikle SIGARA ICMEYEN ANNE ADAYLARI YAZMAZSA SEVİNİRİM. Çünkü inanın biz de biliyoruz zararlarını, risklerini. Nasihatler işe yaramıyor, gerçekçi deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle.
5 haftalık yeni bir anne adayıyım. Su an bıraktım diyemeyiz hala günde bir kaç kaçamak oluyorsiz neler yaptınız nasıl bıraktınız? Tecrübelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Normal sigarayi hamilelikten 8 ay once birakip elektronik sigaraya baslamistim. Puff da diyorlar ya ona. Cok da duskundumÖncelikle SIGARA ICMEYEN ANNE ADAYLARI YAZMAZSA SEVİNİRİM. Çünkü inanın biz de biliyoruz zararlarını, risklerini. Nasihatler işe yaramıyor, gerçekçi deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizle.
5 haftalık yeni bir anne adayıyım. Su an bıraktım diyemeyiz hala günde bir kaç kaçamak oluyorsiz neler yaptınız nasıl bıraktınız? Tecrübelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Bende aynı şekilde kese görünmedi hala. Şuan uygulamaya göre 4 haftalık. Beta da artış var. Sizde durum ne? Betanız kaçtı isterseniz özelden de yazabilirsinizİyi tarafından bakalim sonucta azaltmışsınızKaç haftaliksiniz? Ben su an kese bile görmedim sadece kanda artış mevcut şükür. Haftaya doktora gideceğim. Acaba insana kafası geliyor mu görünce o ekranda bebeği? Etkiler mi birakmayı kolaylaştırır mı? Yada karında hareket hissedince mi insan anlıyor içinde bebek olduğunu Kafamda deli sorular