hamilelik öncesi antidepresan

cymbalta85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Ankara
Standart hamilelik öncesi antidepresan

arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce antidepresan başladım antidepresanı bırakalı 3 hafta kadar oldu( yılbaşından 1 hafta önce)eşim ve ben bebek düşünüyoruz acaba anideprresaları bıraktıktan ne kadar zaman sonra hamilelik düşünülebilir ilacın kimyasal etkileri ne zaman biter ve bebek zarar görmez bu konuda bir fikriniz var mı lütfen cevaplarınınzı bekliyorum ...

Standart hamilelik öncesi antidepresan

arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce antidepresan başladım antidepresanı bırakalı 3 hafta kadar oldu( yılbaşından 1 hafta önce)eşim ve ben bebek düşünüyoruz acaba anideprresaları bıraktıktan ne kadar zaman sonra hamilelik düşünülebilir ilacın kimyasal etkileri ne zaman biter ve bebek zarar görmez bu konuda bir fikriniz var mı lütfen cevaplarınınzı bekliyorum ...

sadece hamilelik sirasinda antidepresan ilac kullanirsan cocuklarin cinsel organlarinin gelisimini ve hormonlarini kotu etkiledigini biliyorum canim sen bi doktora danisan daha detayli bilgi elde edebilirsin...

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ECZANEYE SORDUM KULANDIĞIM İLACIN ADINI verdim hatta... eczacı ilacın vücuttan aTILIMININ 14 GÜN OLDUĞUNU söyledi benimde 14 günden daha fazla oldu bırakalı içim rahatladı teşekkkür ederim ilgilendiğin için :))

Back