• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAmilelik öncesi akıntı

asl lyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
43
30
3
27
Hanımlar adetim gecikti ve çok akıntım var yani bazen o kadar oluyorki diyorum galiba adetim başladı ama bakıyorum akıntı bı adet olucam mı demek hamileyim mi demek sizce ve önceden rengi açıktı ilk defa çok hafif sarımsı görüyorum sanki lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Hanımlar adetim gecikti ve çok akıntım var yani bazen o kadar oluyorki diyorum galiba adetim başladı ama bakıyorum akıntı bı adet olucam mı demek hamileyim mi demek sizce ve önceden rengi açıktı ilk defa çok hafif sarımsı görüyorum sanki lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Hep düzenli adet oluyorsan test yapmanda fayda var tabi en kesini kanda beta 🙏 hayırlısı olsun diyelim

Hep düzenli adet oluyorsan test yapmanda fayda var tabi en kesini kanda beta 🙏 hayırlısı olsun diyelim
TESt yapıp olumsuz olursada üzülürsem diye korkuyorum teşekkürler cevabınız için benim aklımı karıştıran sarılık varla yok arası gibi belkide paronoya oldum biraz

enfeksiyon da olabilir. bazen o dönem yiyip içtiğimize göre bile rengi kokusu değişiyor. Allah gönlünüze göre versin.

Adetime 2 gün var ama sarımsı akıntı bende de başladı. Ben de acaba mı demeye başladım.

Başkasına sormuşsunuz bende tekrar yazmış gibi oldum ama konuyu açıp aynı dertten müzdarip olupta soru sorduğunuz için cevaplıyorum ben akıntı belirtisi ve gecikmeyle birlikte test yaptım ve gebeyim
Akıntı ne zmn başladı son adet tarihinizden hemen sonra mı hayırlı olsun 🙏🏻

Akıntı ne zmn başladı son adet tarihinizden hemen sonra mı hayırlı olsun 🙏🏻
Adetim düzenlidir bigün iki gün gecikti derken normalde 25 ocakta olmalıydı ve göğüslerim çok ağrıdı akıntım beyazdı bazen sarımtırak ilk defa böyle bişey gördüm test yaptım pozitif beş haftalıkmış

Back
X