• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik öncesi ağrılarınız hangi kasıkta oldu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Merhaba kızlar, bu ay yumurtlama ağrım sağ kasıkta oldu reglime 2 gün var ara ara sağ kasıkta ağrı hissediyorum yumurtlama ağrısını sağ kasıkta hissettiğim için hamilelik gibi bi durum olursa da ağrıyı yine aynı yerde mi hissederim yoksa yeri değişebilir mi?

Benim kasığım heryeri ağrıyodu belimle birlikte. Tabi belirti regl belirtileriyle aynı olduğu için aklıma gelmemişti. Regl olmam gereken tarihte ağrım kesilince şüphelendim test yaptım pozitif çıktı:)

Ben
Benim kasığım heryeri ağrıyodu belimle birlikte. Tabi belirti regl belirtileriyle aynı olduğu için aklıma gelmemişti. Regl olmam gereken tarihte ağrım kesilince şüphelendim test yaptım pozitif çıktı:)
Benimde yaklaşık 2-3 aydır 1 hafta öncesinden başlıyordu ağrılarım ama bu ay 2-3 gün öncesinden hafif ve ara ara ağrılar hissediyorum. Normalde regl başladığı gibi ağrım olurdu.

Merhaba kızlar, bu ay yumurtlama ağrım sağ kasıkta oldu reglime 2 gün var ara ara sağ kasıkta ağrı hissediyorum yumurtlama ağrısını sağ kasıkta hissettiğim için hamilelik gibi bi durum olursa da ağrıyı yine aynı yerde mi hissederim yoksa yeri değişebilir mi?
Hamileyken tek taraflı değil genel bir ağrı oluyor kasik bolgessinde

Back