• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik olasılığı

esranih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
selamlar,
arkadaşlar lütfen yardım edin cevap hemen gelirse çok sevinirim.
dün erkek arkadaşımla (bu kişiyle ilk )inanılmaz acı verici sonrasında kanamalı bir ilişkim oldu,vajinamın çok dar olduğunu biliyorum bunun için olmuş olabilirmi?
sabaha kadar kısa aralıklarla sürdü ve şu an kahverengi akıyor, ve bu ilişkiden hamile kalma olasılığım varmı?tam olarak boşalıp boşalmadığını bilmiyorum, bu kadar kanamadan sonra boşalsa bile hamile kalmış olabilirmiyim lütfen yardım edin.

hamile kalıp kalmadığını adet günün geçince test yaptırırsan öğrenebilirsin. bazı kişiler zevk suyundan bile hamile kalıyorlar. bundan sonra ilişkilerinde korunursan senin için iyi olur güzelim. dikkatli ol ilişkiye girdiğin kişiden hastalık bile kapabilirsin.

yumurtlama dönemindeysen olabilir...
bunu ancak reglin geçince anlayabilirsin...stres yapma çünkü reglin strestende gecikebilir...ilk diyorsunda anlamadım bu kişiyle ilk derken?
ilk ilişkinse kanama normal
bu kişiyle ilkse normal değil çünkü sürekli kanama olması bir rahatsızlığın belirtisidir arkadaşım....

canım anlayamadığım bişey bu kişiyle ilk derken? nese hamile olup olmadığı adet günün geçince anlayabilirsin test yaparak hamile kalabilirsin bir damla gitse bile kalma şansın yüksek.

bazı özel testler var 24 saat sonra bile hamile olup olmadığını bu testlerle anlayabilirsin. adet dönemine kadar beklemeden bu testlerden alıp yap. için rahat etsin.

regl gününe ne kadar var
eger korunmadıysan tabiki olma olasılıgın var
bi dahakine hamile kalmak istemiyorsan bence korun
bu kisiyle ilk demissin bence korunma seklin kesinlikle prezervatif olsun saglıgın icinde en dogrusu bu olur
sevgilerle.........

ya kizlar benim anlamadigim ymurtlama gunun haricinde hamile kalinma olasiligi yok mu?
valla merakimdan :)

ya kizlar benim anlamadigim ymurtlama gunun haricinde hamile kalinma olasiligi yok mu?
valla merakimdan :)

eğer yumutlama gününü kesin biliyorsan tabiiki hamile kalamazsın. yalnız yumurtalama günü herkeste değişiyor veya birden fazla yumurtası oluşan birisi birkaç gün arayla çatlama olabiliyor. bunun için ayın her günü dikkat edilmesi gerekir.

her ılıskıden sonra hamıle kalabılme olasılıgı vardır. kahverengı kanamlarında 11-veya 2 hafta surebılrır genelde ılk adetten sonra gecıyor. 1 anlık yaptıgın bısıden dolayı pişman olmazsın umarım ....

teşekkür ediyorum cvplarınıza, ben evlenip ayrıldım kız değilim bu kişiyle tecavüz gibi oldu ben istemedim zorla yaptı ve penisi oldukça kalındı benim vajinamda bi o kadar dar, sabaha kadar kan geldi boşalmadı ama bilmiyorum çok korkuyorum.

Back
X