How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik Olasılığı?

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
kızlar 7 mayıs reglimin ilk günüydü, eşimle 19 mayısta korunmasız ilişki yaşadık ama ertesi gün vücut ısım çok yüksekti ve şeffaf akıntı çoktu. Bu nedenle yine yumurtlama günümü kaçırdığımı düşündüm. Ama 2 gündür midem çok bulanıyor kusma yok, sol kasıkta ince ince hafif batma var, çok değil, ama mide bulantım rahatsız edici, gebelik ihtimali var mıdır sizce ? Bu arada 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.

bulantı gebelik belirtisi olarak şimdiden başlamaz
fakat batma hissi normal
2-3 gün sonra test yap bence

bulantı gebelik belirtisi olarak şimdiden başlamaz
fakat batma hissi normal
2-3 gün sonra test yap bence

En iyisi reglim gecikince yapayım, aslında hiç umudum yok çünkü tek deneme, ama 2 gündür midem bu kadar bulanınca acaba mı dedim.

Sigaradan soğumak içmek istememekte bir belirti midir?

kimyasal sonrasında hamile kalmış olma ihtimaliniz çok yüksek :KK59:

Öyle mi oluyormuş bilmediğim için soruyorum, 12. Gün sadece tek ilişki olduğu için yoktur diyorum ama artan mide bulantım ve garip bir şekilde 3 gündür sigaradan birden soğudugumdan dolayı şüphelendim.

Öyle mi oluyormuş bilmediğim için soruyorum, 12. Gün sadece tek ilişki olduğu için yoktur diyorum ama artan mide bulantım ve garip bir şekilde 3 gündür sigaradan birden soğudugumdan dolayı şüphelendim.

benim öyle oldu, kimyasal sonrası bir ay adet gördüm sonraki ay hamile kaldım, bi de takvimler var telefonunuza indirin ordan hem hamile kalma ihtimaliniz olan günlerinizi takip edersiniz hem de hangi günler ilişkiye girdiğinizi ;)

benim öyle oldu, kimyasal sonrası bir ay adet gördüm sonraki ay hamile kaldım, bi de takvimler var telefonunuza indirin ordan hem hamile kalma ihtimaliniz olan günlerinizi takip edersiniz hem de hangi günler ilişkiye girdiğinizi :KK66:

Takip etmede sorun yok ama eşim olmuyor, şehir dışında genelde, hiç o zamana gelmiyor. Bu sefer 12. Güne denk geldi ama ertesi gün falan akıntı, vıcut ısım çok yüksekti, kaçırdım gibi yine sanırım. Bakalım kısmet inşallah dediğiniz gibi olur

Back