• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olasiligi var midir?

awgae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
6
0
1
26
11 subatta bir iliskim olmustu adetime 1 hafta kala (ovulasyondan 4 gun sonra) kondom yirtilmisti ertesi gun hapi almistim ama o iliskiden 1 hafta sonra subat ayinda adet oldum bayagi yogun gecti , mart ayinda da oldum akinti gayet normaldi ve nisan ayinda da oldum o biraz az surdu. İliskiden sonra 3 kere adet olan birisinin hamile olma olasiligi var midir?

11 subatta bir iliskim olmustu adetime 1 hafta kala (ovulasyondan 4 gun sonra) kondom yirtilmisti ertesi gun hapi almistim ama o iliskiden 1 hafta sonra subat ayinda adet oldum bayagi yogun gecti , mart ayinda da oldum akinti gayet normaldi ve nisan ayinda da oldum o biraz az surdu. İliskiden sonra 3 kere adet olan birisinin hamile olma olasiligi var midir?
Ya cidden ben size soruyum hamile olma olasılığınızı var mı diye düşünüyorsunuz? Öyle olmuyo maalesef ilaca adete rağmen hamile değilsinizdir size bunu düşündüren ne?

Ya cidden ben size soruyum hamile olma olasılığınızı var mı diye düşünüyorsunuz? Öyle olmuyo maalesef ilaca adete rağmen hamile değilsinizdir size bunu düşündüren ne?
Son adetim 3 gun surdu normalde 5 gun surerdi, karnim sis duruyor ve bu ay adetim 2 gun gecikti

Son adetim 3 gun surdu normalde 5 gun surerdi, karnim sis duruyor ve bu ay adetim 2 gun gecikti
ılıskı subattaymıs. Subat mart nısan mayıs:) 4 aylık cocuk hadı olmadı 3 aylık cocuk:)) ımkansız karnın şiştiyse ultrasona gir kesin cıkar bı goruntu:) el bıle sallar cocuk:) saka bı yana benım susam tanesı cocugun kesesı bıle saklanamadı senınkının gorummemesı mucızevı olur. Korkma hamilelik oyle uzayli isi gb bisey degil. Hissedersin:) belirti verir 😁

Şubat ayındaki ilişkinizde mi hamile kalıp kalmadığınızi soruyosunuz ? Şuan Mayıs ayindayiz 3.5 ay geçmiş aradan adette gormussunuz..anlayamadım tam olarak

Tabi canım olmazmı 3 aylık hamilesin şuanda 😀 gerçekten bu ülkede bu cahillikle sevişiyorsunuz ya çpk gülüyorum 😂

Cahillikle ilgili degil hamileliklerinin ilk aylarinda adet goren kadinlar varmis son adetim az surunce korktum, direkt dalga gecmenize gerek yoktu kibar olmanizi beklerdim fakat yorumlariniz icin tesekkur ederim, iyi gunler hepinize.

Canım keşke o kadar kolay olsa bu işler 🤣

Back