- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Az önce yaptim negatif ciktiGeri çekilme korunma yöntemi değil once bunu bi idrak edelim. Var veya yok denilmez test yaptın mı peki ?
Hmm buna bakarsak yok belki başka bir sorunun var canım doktora git bence
Bugun olmam gerekiyor ama hala olamadim ama her an adet olacakmisim gibi hissediyorum hafif hafif sanci girergibi oluyor kayboluyor daha cok erken degil mi test icinEyila23 test yap gunun gelmiş
Erken degil tam zamani.varsa cikiyo zaten benim kizimda bat gunu cikmisdiBugun olmam gerekiyor ama hala olamadim ama her an adet olacakmisim gibi hissediyorum hafif hafif sanci girergibi oluyor kayboluyor daha cok erken degil mi test icin
Ama gelen yesil ve kahverengi gibi bir renk oldugu icin umudum kalmadi cnku kme sorduysam pembe veya kirmiziya yakindi yerlesme kanamasi diyorlar :/Erken degil tam zamani.varsa cikiyo zaten benim kizimda bat gunu cikmisdi
1hafta once aile hekimine gittim gebelik dusunuyorum dedim kan testi vs.yapti sorun olsa orda cikardi belki canim blmiyorum ki folik asite baslatti ve suan bejliyorum gebeligi o yuzden bilmiyorum napsam haftasonu test yapmayi dusunuyorum eger kan gelmezseEyila23 canim boyle bi durum başima gelmedi bilemiyorum ama bir test yap istersen.iltihap olabilir yesilimsi akinti bide koku varsa
EvetKizlar selam. Benim Pazartesi gunu regli olmam gerekiyodu Pazar gunu 1 damla kan geldi kesildi ama sarimtrak akinti yogun sekilde sonra sali gunu 1 damla kan geldi kesildi ama sonrasi yine sarimtrak akintiya dondu ama sarimtrak akintim hala devam ediyo reglim 2 gun gecikti sizce hamilelik belirtisimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?