• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik olabilirmi..?

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Merhaba hanimlar.dogum yapali 1yil oıdu bebegimi halen?emziriyorum. Dogumdan 2 ay sonra ilk regıimi oıdum.her ay duzenıi oıan regıim mayisdan buyana duzensizlesti.en son 19haziran 12temmuz 30temmuz siralamasiyıa oıdum.sonuncumum regl oldugundan emin degilim.cunku tam 10gun surdu o da az kanamali hatta ilk gunler lekeli.koyu kirmizi gibi.gerecekme yontemiyle kprunuyorum.sizce gebelik oıma ihtimali varmi? Hicbir agrim sizim yok

Geri çekilme korunma yöntemi değil once bunu bi idrak edelim. Var veya yok denilmez test yaptın mı peki ?

20160809_223833-1.jpg
Testim bu

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Eyila23 Eyila23 canim boyle bi durum başima gelmedi bilemiyorum ama bir test yap istersen.iltihap olabilir yesilimsi akinti bide koku varsa
1hafta once aile hekimine gittim gebelik dusunuyorum dedim kan testi vs.yapti sorun olsa orda cikardi belki canim blmiyorum ki folik asite baslatti ve suan bejliyorum gebeligi o yuzden bilmiyorum napsam haftasonu test yapmayi dusunuyorum eger kan gelmezse

Kizlar selam. Benim Pazartesi gunu regli olmam gerekiyodu Pazar gunu 1 damla kan geldi kesildi ama sarimtrak akinti yogun sekilde sonra sali gunu 1 damla kan geldi kesildi ama sonrasi yine sarimtrak akintiya dondu ama sarimtrak akintim hala devam ediyo reglim 2 gun gecikti sizce hamilelik belirtisimi?

Kizlar selam. Benim Pazartesi gunu regli olmam gerekiyodu Pazar gunu 1 damla kan geldi kesildi ama sarimtrak akinti yogun sekilde sonra sali gunu 1 damla kan geldi kesildi ama sonrasi yine sarimtrak akintiya dondu ama sarimtrak akintim hala devam ediyo reglim 2 gun gecikti sizce hamilelik belirtisimi?
Evet

Back