Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama ağrısıdır o canım. Hamilelik olamaz şuan hamilelik yumurtlama döneminde tutarsa en erken 10-14 gün içinde hafiften belirti verir o da adete birkaç gün kala belirtiler başlar en erken asla bu kadar erken de belirti olmaz zaten bu da aklında bulunsun:) şuan yumurtlama dönemi o ağrılar da onun ağrıları mutlaka değerlendirin tutarsa bugünlerde tutacak çünküKızlar iki gündür sancı ve kasık ağrısı yaşıyorum çocuk istiyoruz adetim biteli 15 gün oldu sizde hamilelik belirtisi olabilir mi
Çok teşekkür ederim umarım bu ay olurAdetin biteli 15 gün olduysa büyük ihtimal daha yeni yumurtluyorsun bu günleri değerlendir mutlakaa
İnşşaaallah olur senin de benimde isteyen herkesin deÇok teşekkür ederim umarım bu ay olur![]()
Değerlendirelim yaa inşallah tutar teşekkür ederimYumurtlama ağrısıdır o canım. Hamilelik olamaz şuan hamilelik yumurtlama döneminde tutarsa en erken 10-14 gün içinde hafiften belirti verir o da adete birkaç gün kala belirtiler başlar en erken asla bu kadar erken de belirti olmaz zaten bu da aklında bulunsun:) şuan yumurtlama dönemi o ağrılar da onun ağrıları mutlaka değerlendirin tutarsa bugünlerde tutacak çünkü![]()
İnşallah canım yaaİnşşaaallah olur senin de benimde isteyen herkesin de![]()
Test yap bence 12 günü geçmiş varsa çıkarKızlar bende çatlatma iğnesi kulandim bu ay bugün 13 günüm kasik ve belim ağrıyor acaba işe yaramadimi bilgisi olan yaza bilirmi
Korkuyorum negatif görmeyeTest yap bence 12 günü geçmiş varsa çıkar
Çoook iyi anlıyorum seni korkak olduk iyice ama test yapmadan kan vermeden bilemeyiz ki yap kurtul inşallah vardır inşallaaaahhhhh inşallaaahKorkuyorum negatif görmeye![]()
Test yap canım inşallah vardırKızlar bende çatlatma iğnesi kulandim bu ay bugün 13 günüm kasik ve belim ağrıyor acaba işe yaramadimi bilgisi olan yaza bilirmi
3 gün daha bekleyip kanmi versem çünkü geçen ay 3 test yapmiştim 3 de silik çıkmıştı çok heyecanlanmıştım tam hamile piskolojisine girdim kesinleştirmek için kan vermeye gittiğim gün adet oldumÇoook iyi anlıyorum seni korkak olduk iyice ama test yapmadan kan vermeden bilemeyiz ki yap kurtul inşallah vardır inşallaaaahhhhh inşallaaah![]()
Test yap canım inşallah vardırKızlar bende çatlatma iğnesi kulandim bu ay bugün 13 günüm kasik ve belim ağrıyor acaba işe yaramadimi bilgisi olan yaza bilirmi
3 gün daha bekleyim diyorum canımTest yap canım inşallah vardır![]()
Bekle o zaman nasıl rahat edeceksen 3 gün daha bekle bakalım3 gün daha bekleyip kanmi versem çünkü geçen ay 3 test yapmiştim 3 de silik çıkmıştı çok heyecanlanmıştım tam hamile piskolojisine girdim kesinleştirmek için kan vermeye gittiğim gün adet oldum![]()
Tamam cnm rabım sizide dileklerinize kavuştursun inşallahBekle o zaman nasıl rahat edeceksen 3 gün daha bekle bakalım
Canım kasık ve bel ağrısı sadece adet olcaksın değil gebelik belirtisi de olabilir kan ver bakalım ne olacakKızlar bende çatlatma iğnesi kulandim bu ay bugün 13 günüm kasik ve belim ağrıyor acaba işe yaramadimi bilgisi olan yaza bilirmi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin3 gün daha bekleyim diyorum canım
Ayy inşallah inşallah yazicam canımCanım kasık ve bel ağrısı sadece adet olcaksın değil gebelik belirtisi de olabilir kan ver bakalım ne olacak![]()