• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi

Yrn0065

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
42
7
1
eşimle geri çekilmeyle korunuyoruz en son 22 aralık da adet oldum normalde adetim düzenlidir bu ay adetim üç gün gecikti idrar testi yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim idrarda negatif kanda pozitif çıkan var mı yardımcı olur musunuz

eşimle geri çekilmeyle korunuyoruz en son 22 aralık da adet oldum normalde adetim düzenlidir bu ay adetim üç gün gecikti idrar testi yaptım negatif sizce hamile olabilir miyim idrarda negatif kanda pozitif çıkan var mı yardımcı olur musunuz
Başka sebeplere bağlı da geçikmiş olabilir. Ama geri çekilme bir korunma yöntemi değil canım. Biraz bekle ve test yap

Bende 2 buçuk senedir o şekilde korunuyodum ek olarak yasmin kullanmaya başladım canım oyuzden geri çekilme biraz riskli bi korunma Bende senin gibi her ya strese giriyodum peki sen istiyomusun hamile kalmayı 🙂

Bende 2 buçuk senedir o şekilde korunuyodum ek olarak yasmin kullanmaya başladım canım oyuzden geri çekilme biraz riskli bi korunma Bende senin gibi her ya strese giriyodum peki sen istiyomusun hamile kalmayı 🙂
Yok canım şimdilik düşünmüyoruz ama nerdeyse ilk defa bu kadar gecikme olunca bi stres oldum hamileysem yapacak bir şey yok gelsin tabi bebiş ama bakalım 🥹

Back