Hamilelik olabilir mi?

sirinnaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2024
47
5
24
merhaba arkadaşlar adet döngüm 45gün son adet tarihim 6mayıs adet döngüsü uygulaması kullanıyorum orda belirtilen yumurtlama gününde eşimle birliktelik yaşadım normal şartlarda eğer ki gebelik oluşmamışsa 21haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Adetten 14gün öncesi yumurtlama günü olarak belirlendiği için bugünden geriye 14gün saydığımda o tarihte eşimle gene birliktelik yaşadık. Adet gecikmemin 2.günü kan testi verdim ama negatif 1haftadır kasık ağrısı mide yanması ve sulu akıntı yaşıyorum bugünde iç çamaşırımda açık kırmızı leke gördüm. Gebelik olabilir mi yoksa ani hava değişiminden dolayı normal bi gecikme midir bilgisi olan daha önce başına bu gibi bişi gelen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Açık kırmızı yerleşme olabilir muhtemelen geç döllenme yaşıyor olabilirsin gecikmenin 14. Günü kan testi verin çıkar refl olmazsanız tabi

Şu an için regl belirtisi yaşamıyorum 1haftadır süren kaşık ağrım var sadece ama tabi 7gün içersinde ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…